vasárnap, április 21, 2024

Adam Levine miatt kelt ki magából a hölgyversenyző

Dátum:

Megosztás:

Adam Levine üzenetváltása óriási mém zuhatagot indított el az interneten, és ez nem tetszett Natalie Decker NASCAR versenyzőnek.

- Reklám -

Ami a NASCAR-ban szereplő nőket illeti, még mindig sok a tennivaló. Jelenleg egyetlen női versenyző sem indul a Cup Series-ben, és a sport még mindig elsősorban férfiak által dominált.

- Reklám -

Ezért, amikor az irányító testület hivatalos Twitter-fiókja is felvette az Adam Levine mémek fonalát, Natalie Decker kikelt magából.

Adam Levine-t, a híres amerikai Maroon 5 együttes énekesét azzal vádolták, hogy megcsalta a feleségét. Állítólag kéjes üzeneteket küldözgetett nőknek a közösségi médiában. Természetesen a mémzuhatag is elindult az üzenetváltás margóján.

- Reklám -

A a NASCAR PR-csapata is beszállt a trendbe, és megosztotta az egyik ilyen üzenetet mém formájában.

Elképesztő, hogy mennyire forró vagy. Teljesem elveszítem az eszem tőled” – írta a NASCAR azzal kommentálva az üzenetet, hogy ezt fogják mondani a versenyzők, amikor megérkeznek a Texas Motor Speedway tűzparádéval tarkított győztesek útjára.

Ez azonban Natalie Deckernek nem tetszett, és a NASCAR versenyző azonnal hangot is adott elégedetlenségének, és a történet kényes mivolta miatt arra kérte a NASCAR-t, hogy törölje a posztot.

Töröljétek ezt az üzenetet… Mutassatok egy kis tiszteletet Behari Prinsloo (Adam Levine felesége – a szerk.) és a gyerekei felé” – írta twitteren Decker. „Sokan szenvednek a világban ezek miatt a dolgok miatt, ne így legyetek trendik.

A NASCAR még nem vette le a posztot.

A 25 éves versenyzőhölgy a napokban legújabb szponzorával kavart nagy port a NASCAR világában, ennek ellenére ott lesz a jövőhéten rendezendő talladegai Camping World Truck Series versenyen.