back to top
szerda, május 29, 2024

A Yahoo lett a Toyota Racing egyik legújabb szponzora

Dátum:

Megosztás:

A Yahoo globális média- és technológiai vállalat többéves partnerséget kötött a Toyota Racing Developmenttel (TRD).

- Reklám -

A két fél közötti megállapodás részeként a Yahoo elsődleges szponzori lehetőségeket valósít meg a Joe Gibbs Racing (NASCAR Cup és Xfinity Series), a Kyle Busch Motorsports (Truck Series), a Venturini Motorsports (ARCA) és a Keith Kunz Motorsports (dirt) csapatokkal.

- Reklám -

A Yahoo-nál összekötjük az embereket a szenvedélyeikkel, olyan tartalmakkal és élményekkel, amelyek táplálják a mindennapjaikat” – mondta Ivan Markman, a Yahoo üzleti igazgatója.

Izgatottan várjuk a TRD-vel való idei együttműködést, és alig várjuk, hogy a Yahoo márkát nagy sebességgel haladó autón láthassuk.

- Reklám -

Christopher Bell a szombati Blue-Emu Maximum Pain Relief 400 futamon debütál az új szponzor festéésben a Martinsville Speedway-en, a vállalat pedig visszatér a harmadik évét Cup Series-ben töltő versenyző szponzoraként Charlotte-ban, Road Americában, Darlingtonban és Bristolban is.

Kyle Busch szintén a Yahoo színeit viseli majd a NASCAR Camping World Truck Series szezon ötödik – és számára egyben utolsó – versenyén, a Sonoma Raceway-en az 51-es rajtszámú Toyota Tundra TRD Pro-val.

A Toyota Driver Development programon keresztül is szerepet vállal majd a média vállalat, John Hunter Nemechek, Jesse Love és Kaylee Bryson szponzorálásában is. Nemechek a Yahoo által szponzorált autóval fog versenyezni Poconóban és az Indianapolis Raceway Parkban.

Love öt ARCA Menards Series-versenyen, míg Bryson 18 versenyen indul majd az ő színeikben a törpeautójával (dirt versenyen – a szerk.) a 20-as Toyota Camry fedélzetén.

A Yahoo egy ikonikus márka, és nagyon örülünk, hogy a TRD-t összefoghatjuk velük” – mondta Jack Irving, a TRD kereskedelmi csoportvezetője.

A Yahoo és a TRD nagyon izgatottan várja a program jövőjét, és készen állunk arra, hogy a Toyota több versenysportágában is bemutatkozhassanak ebben a szezonban.

A vállalat csatlakozik a Toyota Racing Development hivatalos partnereinek hosszú listájához, amelyek közé tartozik a régóta támogató Mobil 1, a JBL és a Safelite Auto Glass.