back to top
szerda, május 29, 2024

„A salak hercegnő”, „A kis aligátor” – íme a NASCAR legviccesebb becenevei

Dátum:

Megosztás:

Jöjjön egy kis móka és kacagás a NASCAR igazán feszült és drámai 2022-as éve után. Vajon melyek voltak a versenyzők gyerekkori becenevei?

- Reklám -

Az NBC Sports-szal folytatott szórakoztató beszélgetés során a NASCAR-pilóták az egyik legkínosabb kérdésre válaszoltak. „Mi volt a gyerekkori beceneved?

- Reklám -

Az első versenyző, aki felfedte titkát, nem más volt, mint Austin Dillon. Miközben elmagyarázta, hogyan kapta a becenevét, Dillon azt mondta; „Az AAU kosárlabda edzőm egyszer sütitésztának hívott, mert szerettem a sütitésztát, és egy kicsit pufók voltam.

A zavarba jött Hailie Deegan nem nagyon akartam megosztani becenevét, de végül csak rávette magát.

- Reklám -

Próbáltam eltemetni, nagyon hátra az agyam eldugott bugyrába. A salak hercegnő. Nem rajongok érte, azt kell, hogy mondjam. Egyáltalán nem rajongok érte.

Tyler Reddick faarccal jelentette ki, hogy az ő beceneve T-Dawg, amelyet Kyle Larsontól kapott még salak versenyes éveik alatt, de nem igazán vágyik rá, hogy ez visszajöjjön.

Brad Keselowski büszkén válaszolt; „BK a Whopper.” (a Burger King szendvicse után elnevezve)

Bubba Wallace viszont csak bólintott és azt mondta; „Csak egy van, az pedig a Bubba. Most és örökre!

A többi nyilvánvaló becenév Michael McDowell és Harrison Burton beceneve volt. Amikor megkérdezték róla, McDowell egyszerűen csak annyit mondott, hogy „McD„, míg Burton azt válaszolta, hogy „Harry„. „Anyukám utálta, de így becéznek” – mondta Burton.

Chris Buescher beceneve nagyon érdekes, hiszen az övé „Junior. De én nem vagyok Junior, úgyhogy fogalmam sincs, hogyan lett ez a nevem.” Persze az új „beceneve” egy valós Juniornak, Dale Jr.-nak köszönhetően idén Christopher lett.

A NASCAR Xfinity Seriesben versenyző Justin Allgaiert kis aligátornak hívják, mivel édesapját aligátornak hívták, míg William Byron egyszerű beceneve az, hogy „Billy„.

De a pálmát Garett Smithley beceneve viszi el, akit „Gare Bear„-nek hívnak a lányok, ami egyszerűen lefordítva annyit tesz, hogy „Gare Mackó„.