csütörtök, szeptember 21, 2023

A Mahindra lesz Chase Briscoe új főszponzora

Dátum:

Megosztás:

Több NASCAR csapat is küzdött a Mahindra USA szponzorációjának megszerzéséért, végül a Stewart-Haas Racing, és Chase Briscoe lett a befutó.

- Advertisement -

A Mahindra és a Stewart-Haas között létrejött megállapodást Adam Stern szellőztette meg, miután a csapat megosztotta rajongóival, hogy nagy bejelentésre készülnek.

- Advertisement -

Chase Briscoe 2021-ben debütált a NASCAR Cup Series-ben. Bár az idény folyamán nem tudott kiemelkedő eredményeket felmutatni, csapata nagy reményeket fűz további fejlődéséhez.

A 26 éves versenyző a Ford kötelékében járta végig a ranglétrát, hiszen több szezont teljesített a Truck és Xfinity Series-ben is.

- Advertisement -

A Mahindra már jól csengő név az autósportban, hiszen a Formula E-ben saját csapatot futtatnak, azonban a NASCAR világába első ízben fognak belekóstolni.

A megállapodás értelmében a 2022-es szezon nagy részében a Mahindra logója fog csillogni Briscoe autóján.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.