csütörtök, június 30, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapNASCARA Front Row is büntetést kapott a kerekek miatt

A Front Row is büntetést kapott a kerekek miatt

- Hirdetés -

A NASCAR a Fontana-i hétvégét követően megbüntette a Front Row Motorsport csapatát, miután az autójukról leesett a kerék a futamon.

Alig egy héttel azután, hogy a Kaulig Racing és a The Money Team Racing megkapta a ligától az eltiltásokat, a Front Row is hasonló hibába esett. Seth Barbour csapatfőnököt és a 38-as rajtszámú Front Row Motorsports csapat két tagját felfüggesztették a NASCAR Cup Series következő négy pontversenyéről az Auto Club Speedwayen leszakadt kerék miatt.

- Hirdetés -

Az újonc Todd Gilliland a 67. körös sárga zászlós periódus alatt vesztette el a kereket az első szakasz végén. A Gilliland az Auto Club Speedway-en rendezett versenyen a 20. helyen végzett.

Az autó felemeléséért felelős Jourdan Osinskie-t és a hátsó kerékcserét végző Tanner Andrews-t szintén felfüggesztették. A csapatfőnökkel Seth Barbour-al együtt mindhárman kihagyják a Las Vegas Motor Speedway (március 6.), a Phoenix Raceway (március 13.), az Atlanta Motor Speedway (március 20.) és a Circuit of the Americas (március 27.) versenyeket.

- Hirdetés -

Egy nem megfelelően rögzített kerék leválása, ami azt eredményezi, hogy az leszakad az autóról, automatikusan négy futamra szóló felfüggesztést jelent.

- Advertisement -

Friss