back to top
vasárnap, június 23, 2024

A Front Row is büntetést kapott a kerekek miatt

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR a Fontana-i hétvégét követően megbüntette a Front Row Motorsport csapatát, miután az autójukról leesett a kerék a futamon.

- Reklám -

Alig egy héttel azután, hogy a Kaulig Racing és a The Money Team Racing megkapta a ligától az eltiltásokat, a Front Row is hasonló hibába esett. Seth Barbour csapatfőnököt és a 38-as rajtszámú Front Row Motorsports csapat két tagját felfüggesztették a NASCAR Cup Series következő négy pontversenyéről az Auto Club Speedwayen leszakadt kerék miatt.

- Reklám -

Az újonc Todd Gilliland a 67. körös sárga zászlós periódus alatt vesztette el a kereket az első szakasz végén. A Gilliland az Auto Club Speedway-en rendezett versenyen a 20. helyen végzett.

Az autó felemeléséért felelős Jourdan Osinskie-t és a hátsó kerékcserét végző Tanner Andrews-t szintén felfüggesztették. A csapatfőnökkel Seth Barbour-al együtt mindhárman kihagyják a Las Vegas Motor Speedway (március 6.), a Phoenix Raceway (március 13.), az Atlanta Motor Speedway (március 20.) és a Circuit of the Americas (március 27.) versenyeket.

- Reklám -

Egy nem megfelelően rögzített kerék leválása, ami azt eredményezi, hogy az leszakad az autóról, automatikusan négy futamra szóló felfüggesztést jelent.