kedd, április 23, 2024

Csinos, de csalódás: a pilótanőnek a karrierje a tét idén

Dátum:

Megosztás:

Az egyik legjobb csapatnál indul 2022-ben a NASCAR Truck Series-ben a 21 éves Hailie Deegan, akitől sokan erős eredményeket vártak, de egyelőre nem szállította azokat. Ha el akar jutni a csúcskategóriába, valószínűleg ez az utolsó szalmaszál neki.

- Reklám -

A Ford által támogatott versenyző a ThorSport Racinghez igazol, amely a bajnokot adta 2021-ben, illetve az előző években több alkalommal is. Amennyiben a csinos pilótahölgy teljesítménye továbbra sem javul, nemhogy a NASCAR Cup Series, még az annak az előszobájának számító Xfinity Series is elérhetetlenné válik a számára, hiába jövendölték többen, hogy Danica Patrickéhez hasonló karriert futhat be, és ő lehet a következő nő a Cup-ban.

- Reklám -

Ahogy az Autoweek rámutatott, Deegan a pickupokkal 46 futamon csupán háromszor ért célba az első tíz hely valamelyikén, tavaly ötször is baleset miatt esett ki.

Hozzászoktam a teherhez, egész életemben volt rajtam – mondta Deegan. – Azt hiszem, azzal, hogy a tőlem telhető legjobb munkát végzem és mindent beleadok, amire képes vagyok, sikeresek leszünk.

- Reklám -

Hiszek magamban. Úgy vélem, csak néhány darab hiányzik a kirakósból – tette hozzá. – Az egyéni fejlődési pályán mindenkinek szintet kell lépnie, és a ThorSport egy nagyon jól felépített, sikeres csapat.

Hailie egyébként a motokrossz-klasszis Brian Deegan lánya.