vasárnap, április 14, 2024

A botrányos kommunikáció javítását ígéri a széria

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR elnöke, Steve Phelps azt ígéri, hogy mostantól sűrűbben fognak leülni beszélgetni a versenyzőkkel.

- Reklám -

A pilóták körében sok volt az elégedetlenség a Next Gen autó biztonsági kérdéseivel kapcsolatban. Sokan közülük hangot is adtak ezeknek a problémáknak, és a közösségi médiát használták csalódottságuk kifejezésére.

- Reklám -

A Charlotte Motor Speedway-en az NBC verseny előtti felvezetőműsorában Phelps vállalta a felelősséget ezekért a kommunikációs problémákért, és javulást ígért ezen a téren.

Bármilyen nagyszerű is volt a versenyzői tanácsadó testület létrehozása, semmi sem olyan jó, mint egy minden versenyzőt érintő megbeszélés” – mondta a NASCAR elnöke.

- Reklám -

Valószínűleg már hónapokkal ezelőtt kellett volna egyet tartanunk, hogy megpróbáljuk kezelni a biztonsági kérdéseket és azt, hogy mit éreznek a versenyzők a versenyautóban, szóval ez az én felelősségem.

Ezzel együtt, az év hátralévő részében minden versenyzőnek lesz lehetősége elmondani a véleményét, mert heti rendszerességgel fogunk tartani megbeszéléseket.

Az első megbeszélés már le is zajlott a Charlotte-i verseny előtt.

Kevin Harvick és Denny Hamlin a két szókimondó figura a biztonsági kérdésekben. Utóbbi még a NASCAR „rossz vezetőségét” is hibáztatta, azonban kijavította magát, hogy megjegyzését nem Phelpsre irányította.

Phelps válaszolt a versenyzők biztonsági kérdésekkel kapcsolatos kritikájára is, és rámutatott egy konkrét területre, amelyen javítani kell.

A biztonság a legfontosabb dolog a NASCAR számára” – mondta Phelps. „Úgy gondolom, hogy az utóbbi két évtized igazolja ezt az állítást.

Vannak olyan dolgok, amelyeket meg kell tennünk ezen a versenyautón, hogy biztonságosabbá tegyük? Igen, különösen az autó hátsó részén. De vannak olyan dolgok is ebben az autóban, amelyek biztonságosabbak, mint az előző autóban. Szóval a versenyzőinkkel együttműködve tovább fogjuk fejleszteni az autót.