vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARA 2022-es NASCAR Busch Light Clash összefoglalója - VIDEÓ

A 2022-es NASCAR Busch Light Clash összefoglalója – VIDEÓ

- Hirdetés -

12 perces összefoglaló videót tett közzé a NASCAR youtube csatornája az LA Coliseumban tartott Busch Lite Clash-ről.

Korábban már írtunk róla, hogy Joey Logano győzelmével zárult a Busch Lite Clash, melyet Los Angelesben, a USC Trojans amerikai futballcsapatnak is othtont adó Coliseumban tartottak.

- Hirdetés -

A verseny legdrámaibb történéseit összefoglaló videóban találkozhatunk elrepülő HANS nyakvédőkkel, lelassuló autókkal, és test-test elleni küzdelmekkel.

A stadiumban egyébként majdnem teljes teltház volt, ami nem meglepő, hiszen a NASCAR elképesztő show-t állított össze a kilátogatók számára.

- Hirdetés -

A versenyzők bemutatásánál, illetve a sárga zászlós periódusok alatt DJ Skee muzsikált, míg a verseny előtt Pitbull koncertezett.

A legnagyobb mainstream eseményt azonban Ice Cube fellépése adta, a legendás rapper a futam felénél tartott félidőben adott koncertet.

Ezen kívül természetesen a NASCAR egyik híres védjegyét is megtapasztalhatta a nagyérdemű, hiszen ütközésekből sem volt hiány – bár ez inkább az előfutamokra volt jellemző.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss