szerda, április 17, 2024

Szinte letargiába taszította a bajnoki cím a híres autóversenyzőt

Dátum:

Megosztás:

Az IndyCar győztese arról beszélt, hogy a bajnoki cím után eufória helyett bánatot érzett. Az életkorával magyarázza a szokatlan kijelentést.

- Reklám -

Először 2014-ben ért a csúcsra Will Power az IndyCar-ban, miután többször egymás után elbukott a siker kapujában, majd 2022-ben újra bajnok lett.

- Reklám -

Emlékeztetni kell, hogy megnyertem [a bajnokságot], már nem is gondolok rá. Nem szokott eszembe jutni – nyilatkozta a RACER-nek hetekkel a bajnoki cím megszerzése után. – Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem adott felemelkedő érzést. Inkább kicsit lehangolt, mert véget ért a küzdelem. Azt hiszem, ahogy idősödik az ember, ilyen érzéseket vált ki belőle. Minél idősebb az ember, annál kevésbé lesz izgatott az ilyesmitől.

Power meglepő kijelentést tett bajnoki címe után

- Reklám -

Amíg megy a csata, élvezzük, de utána már rá sem gondolok. Jó érzés kijelenteni, hogy kétszer nyertem, nagyon vágytam erre és sok munkát fektettem bele. Nagyszerű érzés, hogy kétszeres bajnokként ismernek, de én nem is gondolok rá.

A bajnoki cím ünneplését nem vitte túlzásba, azt mondta, a stábjának tagjait és párjaikat elvitte vacsorázni. Power az idei mezőny harmadik legidősebb tagja Helio Castroneves és Scott Dixon után, a jelenlegi szerződése 2023 végéig szól a Penskénél.