hétfő, augusztus 15, 2022
INDY - 🇨🇦 Toronto
INDY - 🇺🇸 Iowa 1
INDY - 🇺🇸 Iowa 2
INDY - 🇺🇸 Indy Road Course
INDY - 🇺🇸 Nashville
INDY - 🇺🇸 Gateway
NASCAR – 🇺🇸 New Hampshire
NASCAR - 🇺🇸 Pocono
NASCAR - 🇺🇸 Indianapolis
NASCAR - 🇺🇸 Michigan
NASCAR - 🇺🇸 Richmond
NASCAR - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇺🇸 Virginia Intl. Raceway
KezdőlapIndyCarScott Dixon a McLarenhez igazolhat, ahol tulajdonos is lehet?

Scott Dixon a McLarenhez igazolhat, ahol tulajdonos is lehet?

- Hirdetés -

A hatszoros IndyCar-bajnok Scott Dixon azt mondja, nem foglalkozott a gondolattal, miszerint elhagyja a Chip Ganassi Racinget.

A Motorsport.com úgy tudja, hogy Dixon jelenlegi szerződése Ganassival 2023 végéig szól, így felmerül, hogy hol képzeli a jövőjét 2024 után.

- Hirdetés -

A paddockban azt pletykálják, hogy amikor lejár a szerződése, átszerződhet az Arrow McLaren SP-hez, ahol még akár tulajdonosi jogot is kaphat.

Dixon persze tagadta, hogy bármilyen megbeszélés, vagy megállapodás lenne a csapattal.

- Hirdetés -

Nem voltam részese egy ilyen beszélgetésnek sem, szóval nem igazán tudom, honnan származik ez a pletyka” – mondta Dixon. “Nyilvánvalóan az emberek beszélnek. Kaptam is néhány üzenetet ami erről a dologról kérdezett.

Szeretek a jelenlegi csapatomnál versenyezni, de ki tudja, mi lesz a jövőben? Jelenleg csak erre a szezonra koncentrálok. Ez minden, amit mondani tudok. Semmi másról nincs szó.

Annak ellenére, hogy csapattársát, Alex Palou-t is összefüggésbe hozták egy sokkoló csapatváltással, valamint Jimmie Johnson és Marcus Ericsson szerződésének hossza is kérdéses, Chip Ganassi nemrég azt mondta, hogy 2023-ban nem lesz változás a csapatában.

Szerintem ez hatalmas, óriási dolog lenne Chipnek, és szerintem az összes versenyzőnek” – tette hozzá Dixon. “Most határozottan elég jó a keverék a fiatalokkal, középkorúakkal és idősebbekkel. Szerintem nagyon jó a csapatszellem.

Úgy gondolom, hogy az egyensúly, amit kialakítottunk, nagyon jól működik, és ha megnézzük, mennyire versenyképes a csapat…

Imádom a jelenlegi dinamikát. Nagyon szórakoztató. Ez egy nagyszerű csapat. Egy célt már elértek idén, mégpedig az Indy 500 megnyerését, és remélhetőleg a második célt, a bajnoki címet is meg tudjuk szerezni.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss