hétfő, augusztus 15, 2022
INDY - 🇨🇦 Toronto
INDY - 🇺🇸 Iowa 1
INDY - 🇺🇸 Iowa 2
INDY - 🇺🇸 Indy Road Course
INDY - 🇺🇸 Nashville
INDY - 🇺🇸 Gateway
NASCAR – 🇺🇸 New Hampshire
NASCAR - 🇺🇸 Pocono
NASCAR - 🇺🇸 Indianapolis
NASCAR - 🇺🇸 Michigan
NASCAR - 🇺🇸 Richmond
NASCAR - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇺🇸 Virginia Intl. Raceway
KezdőlapIndyCarMegmentette az életét a kórház, DeFrancesco ezért adományokat gyűjt

Megmentette az életét a kórház, DeFrancesco ezért adományokat gyűjt

- Hirdetés -

Devlin DeFrancesco pénzgyűjtési kampányt indított a torontói Sunnybrook Egészségtudományi Központ számára, amely megmentette az életét.

Az Andretti Autosport 22 éves újonca, DeFrancesco 15 héttel korábban született, kevesebb mint egy kilogrammal, így élete első négy hónapját inkubátorban töltötte a Sunnybrookban, miközben elkerülhetetlenül számos egészségügyi komplikációval kellett megküzdenie.

- Hirdetés -

Ha nem a Sunnybrookban lettem volna, valószínűleg nem éltem volna túl” – mondta DeFrancesco. “A családom és én örökké hálásak leszünk a Sunnybrook központnak, mert az életem további része nem lett volna lehetséges nélkülük.”

Most ő és a DeFrancesco család elindította a Racing for the Tiniest Babies (Versenyzés a legkisebb babákért) kezdeményezést, hogy pénzt gyűjtsenek a Sunnybrook DAN Women & Babies programja számára, és ígéretet tettek arra, hogy minden támogatható adományt 250 000 dollárig kiegészítenek.

- Hirdetés -

A program évente több ezer családot és koraszülött csecsemőt támogat Ontario tartományban.

A Sunnybrookban évente több mint 4000 csecsemő születik a tartomány minden részéről, köztük számos nagy kockázatú szülés, koraszülött és beteg csecsemő, valamint “mikro-koraszülött”.

A koraszülések megelőzésén és a koraszülöttek gondozásán át a többszörös szülés összetettségének megértéséig fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy világelső ellátást nyújtsunk a családoknak” – mondta Dr. Eugene Ng, a DAN Women & Babies Program újszülött- és fejlődési gyermekgyógyászatának vezetője.

Devlin csak egy a program végzőseinek ezernyi példája közül, akik nagy dolgok felé haladnak, és mi nem is lehetnénk büszkébbek.

DeFrancesco kampánya, amely a #BornFast hashtag-et viseli, segít a kórház legveszélyeztetettebb betegeinek túlélésében és boldogulásában, miközben személyre szabott ellátást nyújt a nagy kockázatú terhességben szenvedő nőknek.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss