csütörtök, június 8, 2023

KÉPEK: Így teszteli Álex Palou és Pato O’Ward a McLarent

Date:

Share:

Az IndyCaros pilóták, Álex Palou (Chip Ganassi Racing) és Pato O’Ward (Arrow McLaren SP) Barcelonában tesztelhette a McLaren MCL35M-et.

- Advertisement -

A mexikói már tavaly év végén, az Abu-Dhabi szezonzáró után rendezett fiatal versenyzőknek tartott teszten már kipróbálhatta magát egy F1-es autóban, és akkor ódákat zengett róla.

- Advertisement -

Most nem változott a helyzet: „Már el is felejtettem, hogy ezek a gépek mennyire elmebetegek! Nem lehet megunni. Köszönök mindent a McLaren F1-nek és Zak Brownnak” – írta Twitteren O’Ward. „Minden másodpercét imádom.”

Álex Palou új megállapodásában, melyet a Chip Ganassi Racinggel kötött van egy kitétel, miszerint lehetősége van a McLaren színeiben F1-es autót vezetni.

A spanyol versenyző mexikói kollégájával ellentétben korábban még nem vett részt F1-es teszten, így számára ez volt az első alkalom. Ő röviden, és tömören fogalmazott: „Micsoda nap!

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.