back to top
szerda, május 22, 2024

Féktelenül ünnepelte Bubba Wallace élete második győzelmét, az autója bánta

Dátum:

Megosztás:

Bubba Wallace lenyűgöző versenyzéssel nyerte meg élete második futamgyőzelmét Kansasben, és a féktelen ünneplés sem maradt el utána.

- Reklám -

A 23XI Racing versenyzője, Bubba Wallace rendkívül boldog és büszke a múlt vasárnapi teljesítményére. Karrierje második Cup Series győzelmét aratva nyilvánvaló, hogy Wallace nem tud betelni a győzelem ünneplésével.

- Reklám -

Wallace, aki bepillantást engedett rajongóinak a vasárnap esti féktelen mulatozásba, hivatalos Instagram-fiókján osztott meg egy bejegyzést.

A videó a következő szavakkal kezdődik:A vasárnap este egy kicsit vad volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

bubbawallace (@bubbawallace) által megosztott bejegyzés

- Reklám -

Bubba Wallace kivételes vezetési képességeket mutatott be vasárnap a Kansas Speedwayen. A verseny rendkívül kaotikusan alakult, és sok versenyzőnek, például Kevin Harvicknak és Tyler Reddicknek is váratlanul ért véget a futama.

A 2021-es őszi, talladegai futamon szerezte Bubba Wallace élete első győzelmét a Cup Series-ben. A győzelem különleges volt a mezőny egyetlen fekete versenyzőjének és csapatának, a 23XI Racing-nek is. Ugyanis ez volt a versenyző, valamint az újonnan alakult csapat első győzelme.

A versenyt ugyanakkor meg kellett szakítani eső miatt, és a kansasi versenyig sok kétkedő azt mondta, hogy 28 éves sofőr csak a szerencse miatt nyert. Éppen ezért nem véletlen, hogy ekkora ünneplést csapott győzelme után.

Wallace örömmel nyilatkozott a futam utáni interjúban; „Ember, annyira büszke vagyok erre a csapatra, annyira büszke vagyok arra az erőfeszítésre, amit minden egyes héten tesznek. Hálás vagyok a lehetőségért.