kedd, április 23, 2024

Jön az IndyCar TV, az edzések is láthatóak lesznek

Dátum:

Megosztás:

Az IndyCar Series 2022-es versenynaptár hátralévő futamain új élő közvetítési szolgáltatást biztosít nemzetközi rajongóinak.

- Reklám -

Az „IndyCar Live!” stream, amelyet a Texas Motor Speedway közelmúltbeli fordulóján mutattak be, ezen a hétvégén, az Acura Grand Prix of Long Beach-en debütál.

- Reklám -

IndyCar Live! közvetíti az összes pályán zajló akciót azokon a piacokon, ahol a sorozatnak nincs szerződött közvetítő partnere” – írta a Spring Media közleménye.

A platform az IndyCar Series és az Indy Lights sorozat edzéseit is közvetíti majd, a területi jogdíj-megállapodások alapján.

- Reklám -

A szolgáltatás az Egyesült Államokon és Latin-Amerikán kívüli rajongók számára is közvetíti majd a kvalifikációt és edzéseket.

A verseny napján azok a piacok, amelyeket az IndyCar nemzetközi közvetítő partnerei nem látnak el, élőben, megszakítás nélkül és reklámok nélkül közvetíthetik majd a versenyt.

Az széria reméli, hogy az új kínálattal világszerte eléri a nem megfelelően ellátott rajongókat.

Az elmúlt években a sportágunk a csapatokkal, a szponzorokkal és a közvetítési partnerekkel együttműködve jelentős nemzetközi növekedést ért el” – mondta Michael Montri, az IndyCar promóter és közvetítési partnerségekért felelős alelnöke.

Egyelőre arról nincs pontos információnk, hogy ez a magyarországi közvetítéseket fogja-e érinteni, hiszen az ARENA4-nek élő szerződése van a szériával, azonban az események közül csak az időmérő edzést, és versenyt láthatjuk itthon.

Annyi biztos, hogy a versenyen kívül minden edzés, és az időmérő is megtekinthető lesz Magyarországon a feljebb található linken.