back to top
szerda, május 29, 2024

IndyCar rajongók osztottak karácsonyi ajándékokat

Dátum:

Megosztás:

34 hátrányos helyzetű gyermek kapott karácsonyi ajándékokat egy IndyCar rajongókból  álló csoportnak köszönhetően.

- Reklám -

A PrueDay csoport – ahogy magukat hívják – eddig leginkább megszállott IndyCar rajongásáról volt híres.

- Reklám -

Először egy négy gyermekes családnak szerettek volna adakozni az ünnepek alkalmából, végül azonban a rajongótársaknak köszönhetően annyi pénz összegyűlt, hogy ennél sokkal több gyerek nyithatott ajándékot a fa alatt.

A 34-es szám nem véletlen, hiszen egy teljes Indy 500 mezőnnyi lurkónak szerettek volna örömet okozni.

- Reklám -

Az eredeti gesztus mérete egy szempillantás alatt megváltozott, hiszen végül 50-en adakoztak, nem csak az Egyesült Államokból, hanem Kanadából és még a tengeren túlról is.

A 3400 dolláros adomány elképesztő örömet okozott a fiataloknak.

„Annyira csodálatos volt látni, ahogy az IndyCar iránti szeretet valami fontosabb dologhoz vezetett” – mondta Cassie Johnson, a PrueDay csoport egyik tagja.

Eleinte Johnson szerette volna egyedül intézni az ajándékosztást, azonban amikor az otthonában már nem volt hely további ajándékoknak, a Children’s Bureau Inc.-hez fordult segítségért.

Az non-profit szervezet segítségével találták meg azt a 34 gyereket, aki a legjobban megérdemelte az ajándékozást.

A PrueDaynek egyébként két meghatározó tagja is van. Az IndyCar 2021-es bajnoka Alex Palou, illetve a Racer.com újságírója Marshall Pruett.

A versenyzők, rajongók, és az újságírók az év nagy részében a komoly versenyzéssel foglalkoznak, azonban jó látni, hogy nem feledkeznek meg a legfontosabb dologról, az adakozásról.