back to top
vasárnap, június 16, 2024

Hunter-Reay reméli, talál ülést magának

Dátum:

Megosztás:

Azt még nem tudja, hol, hogyan vagy milyen formában fog versenyezni Ryan Hunter-Reay. A jövendőbeli ülés keresése viszont továbbra is lázasan tart.

- Reklám -

2012 bajnoka és 2014 Indy 500-győztese idén töltötte el utolsó szezonját az Andretti Autosportnál. A 40 éves versenyző viszont mindenképp maradna az IndyCarban. Zajlik továbbra is az üléskeresés, még ha jelenleg ezekben a napokban mással is van elfoglalva.

- Reklám -

„Jelenleg Homesteadben vagyunk a Racing for Cancer rendezvény keretein belül” – kezd bele saját életének aktualitásaiba Hunter-Reay a Racer kérdésére. „Ráadásul itt van James Hinchcliffe haverom is. Voltunk már négyszer Laguna Secában, egyszer Palm Beachen. Most pedig itt vagyunk. Ráadásul nagyon büszkék lehetünk a támogatás mértékére. Már több mint ötmillió dollárt gyűjtöttünk az évek során a Racing for Cancer számára.”

Aztán Hunter-Reay rátért a 2022-es terveire. „Dolgozom rajta, de azért nem is stresszelem túl a helyzetet. Meg fogjuk találni a megoldást. Van pár opcióm.”

- Reklám -

A hírek szerint az ex-andrettis volt a legesélyesebb arra, hogy Ed Carpenter váltótársa legyen az Ed Carpenter Racingnél az épített és városi pályákon. Ez végül az Air Force megszűnő szponzorációja miatt hiúsult meg. Innentől nincs nagy mozgástér Hunter-Reay előtt.

„Nyilván teljes szezont futnék optimális esetben. Ezek az opciók viszont sokszor nem csak rajtam múlnak. Ha minden kötél szakad, igyekszünk összehozni legalább egy jó Indy 500-lehetőséget. Ezen kívül dolgozunk az IMSA-programon is.”