vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapIndyCarHerta az F1-es lehetőség ellenére is az IndyCarra akar koncentrálni

Herta az F1-es lehetőség ellenére is az IndyCarra akar koncentrálni

- Hirdetés -

Colton Herta majd valamikor a 2022-es szezon folyamán tesztelheti a McLaren autóját. Addig viszont sok a munkája az IndyCarban.

Colton Herta a napokban kötött szerződést a McLaren F1-es istállójával. Ennek keretein belül majd tesztelheti is az autót a Forma-1 idei szezonjában, de ez azért még odébb van. Rengeteg munkája lesz az IndyCarban is.

- Hirdetés -

Ezt még ki kell találni” – fogalmazott Herta még szombaton. “Nagyon hektikus szezon áll előttünk az IndyCarban, szóval ebbe kell majd valahova besuvasztani ezt a lehetőséget. Gondolom, ez majd az év vége felé fog megtörténni. Egyelőre még túl sok a megoldandó dolog ezzel kapcsolatban. Mit fogunk csinálni pontosan, mikor fogjuk csinálni… De gondolom, jönnek majd a hírek ezzel kapcsolatban akár a csapat részéről, akár az enyémről a következő hetekben.

Herta egyelőre igyekszik nem túl sokat belelátni a lehetőségbe. De azért persze örül. “Nagyon várom már, hogy egy kis betekintést kaphassak azzal kapcsolatban, hogy is működik egy F1-es autó. Vannak ezzel kapcsolatban fehér foltjaim, az biztos, hogy nagyon más lesz. Szabad szemmel persze hasonlít a két autó, de vezetni például már elég máshogy kell. De biztos vagyok abban, hogy mire erre kerül a sor, a McLaren megfelelően felkészít a lehetőségre.

- Hirdetés -

Herta (O’Wardhoz hasonlóan) nem titkolja – nagyon is benne lenne egy Forma-1-es szereplésben. Ezzel Alexander Rossi után az első amerikai lehetne a száguldó cirkusz mezőnyében.

Az F1-es versenyzés totálisan a cél. Remélhetőleg előbb-utóbb adódik valamilyen lehetőség. Csodálatos lenne. Nem is csak nekem, de az amerikai szurkolóknak és a bajnokságnak is. De ez jelenleg csak egy tesztlehetőség. Egyelőre nem is tudok máshogy hozzáállni ehhez. A legjobbamat nyújtom majd, aztán meglátjuk, ez hová vezet.

- Advertisement -
SourceRacer

Friss