back to top
szombat, május 25, 2024

Elképesztő! 600. győzelmét ünnepelte texasban a Penske csapata

Dátum:

Megosztás:

Roger Penske örömmámorban úszott, miután Josef Newgarden megszerezte a Team Penske 600. győzelmét a Texas Motor Speedway-en.

- Reklám -

Figyelembe véve mindazokat a sikereket, amelyek a nyílt kerék, a sportkocsik és a stock carok között szóródtak szét, és amelyeket csapatai a program 1960-as évek végi megalapítása óta szereztek, ez egy olyan szám, amely valószínűleg páratlan lesz.

- Reklám -

Nos, a 600 nagyon különleges” – mondta Penske a RACER-nek. „Minden évben kitűzünk egy célt, hogy mit próbálunk elérni, és ’22-ben még versenyképesebbek akartunk lenni. És nyilvánvalóan 600 győzelem, és látni, hogy az összes csapatunk mit tett, figyelemre méltó.

Elmondok egy rövid történetet: A legutóbbi nagy csapatmegbeszélésen, amit két hete tartottunk a műhelyben, mindenkinek mondtam a műhelyben, hogy 1000 dollárt kapnak, ha megnyerjük a 600. versenyt, de csak az a versenyző kap 600 dollár készpénzben, akinek ez sikerül, úgyhogy kihámoztam hat 100 dolláros bankjegyet Newgardennek a verseny után.

- Reklám -

A 2021-es szezon után, amikor a Team Penske nem volt olyan versenyképes, mint ahogy megszokhattuk az IndyCar történetében, a 2022-es évad nagyszerűen kezdődött a csapat számára.

Ez egy jó nap volt mindenki számára, a Chevy számára nyilvánvalóan, az összes csapat és az összes szponzor számára” – mondta Penske.

Nagyszerű csapatunk van most itt az IndyCarban; csak tovább kell mennünk, nem szabad ráülni a babérjainkra.

Scotty McLaughlin megmutatja, hogy milyen jó, és Will , azt hiszem, három győztesünk van. Scotty-t is látva, ahogy ma futott, tudjuk, hogy az Indy 500-ra is készen áll.

Még az autóversenyzés 85 éves ikonja számára is, aki látszólag már mindent megnyert, a 600-ig való eljutás szemmel láthatóan hatással volt Penske-re.

Ez nyilvánvalóan a csapat és a cégünk története szempontjából is nagy dolog” – tette hozzá.

Nagy nap mindenki számára. Soha nem gondoltam volna 56 évvel ezelőtt, vagy akármikor is volt ez, hogy itt fogok állni a 600. győzelemnél. Örülök, hogy itt állhatok!