back to top
vasárnap, május 19, 2024

Eldőlt a sérült IndyCar-pilóta sorsa

Dátum:

Megosztás:

Az idénynyitón kórházba szállították a Rahalék egyik pilótáját, Jack Harvey-t. Egyik kezén szerzett sérüléseket, ezért eredetileg az orvosok nem engedték volna indulni a következő futamon.

A Red Bull korábbi pilótája kap lehetőséget a sérült IndyCar-pilóta helyén

- Reklám -

- Reklám -

A brit pilóta a st. petersburgi verseny első körében sérült meg, és emiatt nem vehetett részt az IndyCar Barber Motorsports Parkban tartott tesztjén. Az őt helyettesítő Jüri Vips a 16 pilótából a 13. legjobb időt érte el.

A szezon második versenyén azonban nem lesz szükség a szolgálataira, ugyanis az orvosok jóváhagyták Harvey indulását Texasban.

- Reklám -

„Érdekes pár hét volt St. Petersburg óta, úgyhogy ez jó hír így a verseny előtt. Így már most a felkészülésre koncentrálhatok, hogy kész legyek Texasra és a többi, utána lévő versenyre. Köszönöm az aggódást és a támogatás mindenkinek, már várom, hogy újra a pályán lehessek, gyors legyek, remélhetőleg már Texasban jó hétvégét zárhatunk.” közölte mindenkivel Harvey.

A Rahal Letterman Lanigan Racing pilótája, már második szezonját teljesíti a csapattal. A brit a Meyer Shank Racingnél erőn felül teljesített, ezután igazolták le, tavaly azonban a csapatnak és így Harvey-nak sem jöttek a jó eredmények. Idén próbálhat meg visszavágni, eddig azonban – két kanyar kivételével – nem volt erre lehetősége.