vasárnap, április 21, 2024

Egyre biztosabb, hogy lesz Drive To Survive: IndyCar

Dátum:

Megosztás:

Hosszú ideje rebesgetik, hogy a Drive To Survive-hoz hasonló reality-t készítene az IndyCar, de most hivatalos forrásból jött a megerősítés.

- Reklám -

Az NTT IndyCar Series vezérigazgatója azt állítja, hogy közel állnak egy olyan megállapodás aláírásához, amely a Netflix „Drive To Survive” című, a Forma-1-re koncentráló, és az USA Network „Race for the Championship” című, a NASCAR Cup Series-t bemutató doku-sorozata mintájára az IndyCarnak adna egy reality tv műsort.

- Reklám -

Mindannyian ugyanazon a repülőn repültünk ide, és a beszélgetés egyik témája az volt, hogy remélhetőleg véglegesíteni fogjuk a sorozatról szóló megállapodást” – mondta Mark Miles, az IndyCar vezérigazgatója a RACER-nek, amikor a sorozat vezetői megérkeztek a texasi éves megbeszélésükre.

Ez határozottan folyamatban lévő munka. Úgy tűnik, hogy ez elég, elég közel van. Szóval remélhetőleg hamarosan lesz egy konkrét bejelentésünk.

- Reklám -

Miles reméli, hogy a filmes stáb a helyszínen lesz az IndyCar új tavaszi edzésének helyszínén, a kaliforniai The Thermal Clubban február 2-3. között, mielőtt a 2023-as szezon március első hétvégéjén kezdetét veszi a floridai St. Petersburg utcáin.

Általában egy ilyen dolog esetében 23-ban forgatnának, és 24-től kezdődően sugároznák” – magyarázta az IndyCar fejese.

De nem zárnám ki annak a lehetőségét, hogy már ’23-ban elkezdik sugározni. De az biztos, hogy nem a Thermal vagy St. Pete-i események után kezdünk el forgatni. Ezt már az első teszten el kell kezdenünk.

Miles azt is tisztázta, hogy a jól ismert holland valóságshow-producer, Reinout Oerlemans, akiről azt pletykálták, hogy részt vesz a projektben, nem szerződött a sorozathoz.

Egy kapcsolódó tévés témában Miles elmondta, hogy még korai lenne megmondani, hogy a tavaszi nyílt tesztet közvetíti-e majd az IndyCar LIVE! streaming platformja.