kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapIndyCarEgymillió dolláros jótékonysági kihívás motiválhatja az IndyCar mezőnyét

Egymillió dolláros jótékonysági kihívás motiválhatja az IndyCar mezőnyét

- Hirdetés -

A PeopleReady Force for Good Challenge keretein belül egymillió dollárral gazdagodik versenyző és csapata, aki először nyer az IndyCar-szezon mindhárom pályatípusán.

Az IndyCar és a PeopleReady nevű cég stratégiai együttműködésének keretein belül egymillió dollár is gazdára találhat a bajnokság mezőnyében. Ezt az a versenyző (és csapata) kaphatja meg, aki először tud győzelmet felmutatni mindhárom pályatípuson, vagyis oválon, városi és épített pályán. Az egymillió dollárból 500000 a versenyző és a csapat között talál gazdára. A díj másik felét egy, a versenyző által kiválasztott jótékonysági szervezet kapja.

- Hirdetés -

A kihívás tökéletesen leképezi a PeopleReady értékeit, hogy összeköti az embereket a jó érdekében. Emellett kiemeli az IndyCar versenyzőinek és csapatainak sokoldalú képességeit. Ráadásul a bajnokság számára is nagyon fontos az, hogy segíteni tudjunk másokon” – fogalmazott Mark Miles, a bajnokság első embere. “Ezzel a kihívással a szurkolókat is lekötjük az egész szezonra, hiszen az ő figyelmüket is felhívjuk a jótékonykodás fontosságára.

A kihívás teljesítésére a közelmúlt szezonjait vizsgálva igen jó esély van. 2015 és 2020 között minden évben volt olyan versenyző, aki megfelelt volna a mostani kihívás feltételeinek, vagyis nyert városi és épített pályán, valamint oválon is. 2016 és 2020 között ezt a bravúrt ráadásul négyszer is Penske-versenyzők teljesítették.

- Hirdetés -

A partneri megállapodásunk segíteni fog azon, hogy a cégünk felhívja a figyelmet a rajongók között a jótékonyság fontosságára” – mondta el az együttműködéssel kapcsolatban a PeopleReady részéről Taryn Owen. “Nagyon izgatottak vagyunk a kihívással kapcsolatban, amelynek a végén a győztes versenyző a díj felét az általa választott, szívének kedves jótékonysági szervezetnek adhatja.

Amennyiben a kihívást senkinek nem sikerül teljesítenie és bezsebelnie az egymillió dollárt, díjazás akkor is lesz. A PeopleReady minden egyes futamgyőzelem után tízezer dollárt ad a győztes versenyzőnek, ugyancsak jótékonysági céllal. A szezon St. PPetersburg városi pályáján kezdődik február 27-én.

- Advertisement -
SourceRacer

Friss