kedd, április 23, 2024

Az NHL All Star-gáláján tűnt fel az IndyCar gépe

Dátum:

Megosztás:

Nem feltétlenül gondolnánk arra, hogy egy hokimeccsen bármit kereshet egy IndyCar-autó. A bajnokság és még inkább a Honda számára viszont az NHL All Star-meccse nagyon is reklámpotenciállal bírt.

- Reklám -

Máris értelmet nyer a furcsának tűnő kapcsolódás, ha megnézzük az All Star-meccs teljes nevét. Az esemény ugyanis például az NHL, vagyis az észak-amerikai jégkorong-bajnokság honlapján is 2022 Honda NHL All Star Weekend-ként szerepel. Ebből máris látjuk, hogy került a Honda a nevadai Paradise-ban rendezett gálahétvégére.

- Reklám -

És ha már a Honda főszponzori minőségben volt ott a hétvégén, kapott is az alkalmon, hogy egy alapvetően idegennek tűnő közegben is felvonultassa azt az autót, amellyel majd a márka képviselői versenyezhetnek majd az IndyCar-szezonban. A bajnokság 2022-es szezonja ugyanis hamarosan, február 27-én kezdődik St. Petersburgben. A bajnokság mezőnyéből egyébként öt csapat összesen tizenhat autóját hajtja majd Honda erőforrás.

Az All Star-gála során egyébként a főcsoportok két-két divíziójából állt össze egy-egy álomcsapat. A Központi és az Atlanti divízió elődöntős meccsét előbbi nyerte 8-5-re, míg a másik ágon a Metropolitan, vagyis világvárosi csapat jutott a döntőbe a Csendes-óceáni divízió 6-4-es legyőzésével.

- Reklám -

A gála döntőjét végül a Metropolitan 5-3-ra nyerte.