back to top
vasárnap, június 23, 2024

A Las Vegas-i árakkal vetekszik az IndyCar új gálaversenye

Dátum:

Megosztás:

Az IndyCar tavasszal egy bajnokságon kívüli fordulót tart majd, méghozzá azon a helyszínen, ahol a szezon előtti teszteket tartják majd.

- Reklám -

A hibrid autók második futamát nem pontokért rendezik majd meg a The Thermal Club privát pályáján, méghozzá 1 millió dolláros fődíjjal. Az esemény hasonló lesz a NASCAR idénynyitó All-Star futamához, hiszen kisebb futamok során juthatnak be a pilóták a döntőbe.

- Reklám -

A létesítmény most először nyitja meg kapuit a nyilvánosság előtt, ugyanis 5000 jegyet értékesítenek majd. Ezzel kétszer annyi néző lenne, mint amennyien a korábbi teszten voltak (nézők nélkül, csak a dolgozókat tekintve).

A Thermal Club tagjainak 300 dollárba (100 ezer forintba) kerül a háromnapos belépő, a vendégeiknek és a publikumnak viszont, több, mint ötszörösét kell ennek fizetniük, ugyanis 2000 dollár (720 ezer forint) számukra a jegy. A klubtagok és vendégeik azonban elvileg a pit roadra is bejárást kapnak majd, ami egészen egyedülálló.

- Reklám -

Ezzel kicsit drágább is lesz az esemény, mint drágasága miatt kritizált Las Vegas-i Nagydíj. Az F1-es versenyen 1800 dollárért adták el a háromnapos bérleteket, de már azon elfogytak. Jelenleg már csak egynapos ülőhelyek vannak, amik 2750 dollár környékén mozognak.