back to top
vasárnap, május 19, 2024

Ukrajnát támogatja Sebringben a Dragonspeed festésével

Dátum:

Megosztás:

A DragonSpeed Racing 81-es rajtszámú ORECA-Gibsonja különleges festést visel majd a jövő hétvégi Sebringi 12 óráson.

- Reklám -

A csapat a versenyen az ukrán nép támogatását tűzi ki céljául.

- Reklám -

Az főszponzor Flex-Box a hátsó orr-részen lévő logóját „Support Ukraine” feliratra cseréli, hogy kifejezze szolidaritását a kelet-európai ország hősies erőfeszítéseivel, amelyekkel igyekszik legyőzni a területét jelenleg is sújtó orosz inváziót.

A Daytonai 24 óráson győztes autó grafikája az ukrán nemzeti színeket jeleníti meg az autó csillagos cápauszonyán.

- Reklám -

A kezdeményezést teljes mértékben támogatja Elton Julian csapatfőnök és Henrik Hedman versenyző, akinek 10Star cége szintén a DragonSpeed mögött áll.

A Flex-Box ügyvezető igazgatója, Henrik Nielsen kihívást intézett a többi szponzor, és csapat felé, hogy hasonló üzeneteket helyezzenek el a Sebringben az autóikon.

Rajongóként mindannyian tiszteljük a versenyzők bátorságát, elszántságát, leleményességét és csapatmunkáját, amit a pályán mutatnak” – mondta Nielsen.

Ma azt látjuk, hogy ezeket az értékeket az ukrán nép a legmagasabb fokon mutatja be élet-halál harcában, hogy megvédje függetlenségét Putyin provokálatlan agressziójával szemben.

Arra bátorítom szponzortársainkat és csapatainkat, hogy Sebringben csatlakozzanak hozzánk, és üzenjük meg, hogy támogatjuk Ukrajnát, és szeretnénk, ha a háború borzalmainak mielőbb vége szakadna. Ezt az álláspontot mindenki képviselheti.

A Dragonspeed csapatfőnöke, Elton Julian hozzátette: „Amikor Henrik a hét elején eljött hozzám ezzel az ötlettel, azonnal a egyetértettem vle, ahogy Henrik Hedman is.”

Büszkék vagyunk arra, hogy van egy olyan szponzorunk, aki hajlandó egy ilyen gesztussal reagálni az elmúlt hetek szörnyű eseményeire, és arra inspirálja a versenyzői közösséget, hogy csatlakozzon az ukrán népért világszerte érzett szolidarizációhoz.