szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapIMSAUkrajnát támogatja Sebringben a Dragonspeed festésével

Ukrajnát támogatja Sebringben a Dragonspeed festésével

- Hirdetés -

A DragonSpeed Racing 81-es rajtszámú ORECA-Gibsonja különleges festést visel majd a jövő hétvégi Sebringi 12 óráson.

A csapat a versenyen az ukrán nép támogatását tűzi ki céljául.

- Hirdetés -

Az főszponzor Flex-Box a hátsó orr-részen lévő logóját “Support Ukraine” feliratra cseréli, hogy kifejezze szolidaritását a kelet-európai ország hősies erőfeszítéseivel, amelyekkel igyekszik legyőzni a területét jelenleg is sújtó orosz inváziót.

A Daytonai 24 óráson győztes autó grafikája az ukrán nemzeti színeket jeleníti meg az autó csillagos cápauszonyán.

- Hirdetés -

A kezdeményezést teljes mértékben támogatja Elton Julian csapatfőnök és Henrik Hedman versenyző, akinek 10Star cége szintén a DragonSpeed mögött áll.

A Flex-Box ügyvezető igazgatója, Henrik Nielsen kihívást intézett a többi szponzor, és csapat felé, hogy hasonló üzeneteket helyezzenek el a Sebringben az autóikon.

Rajongóként mindannyian tiszteljük a versenyzők bátorságát, elszántságát, leleményességét és csapatmunkáját, amit a pályán mutatnak” – mondta Nielsen.

Ma azt látjuk, hogy ezeket az értékeket az ukrán nép a legmagasabb fokon mutatja be élet-halál harcában, hogy megvédje függetlenségét Putyin provokálatlan agressziójával szemben.

Arra bátorítom szponzortársainkat és csapatainkat, hogy Sebringben csatlakozzanak hozzánk, és üzenjük meg, hogy támogatjuk Ukrajnát, és szeretnénk, ha a háború borzalmainak mielőbb vége szakadna. Ezt az álláspontot mindenki képviselheti.

A Dragonspeed csapatfőnöke, Elton Julian hozzátette: “Amikor Henrik a hét elején eljött hozzám ezzel az ötlettel, azonnal a egyetértettem vle, ahogy Henrik Hedman is.”

Büszkék vagyunk arra, hogy van egy olyan szponzorunk, aki hajlandó egy ilyen gesztussal reagálni az elmúlt hetek szörnyű eseményeire, és arra inspirálja a versenyzői közösséget, hogy csatlakozzon az ukrán népért világszerte érzett szolidarizációhoz.

- Advertisement -
SourceRacer
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss