back to top
kedd, július 23, 2024

Ha menni kell, hát menni kell – Jordan Taylor újabb fergeteges sztorija

Dátum:

Megosztás:

Az autóversenyzés egyik legősibb kérdése, hogy mit tesznek a versenyzők, ha a mosdóba kell menniük – erre Jordan Taylor válaszolt.

- Reklám -

De a 3-as számú Corvette versenyzőjének is volt egy kérdése, mielőtt megosztotta az NBC Sportsnak egy felejthetetlen Rolex 24 at Daytona anekdotáját.

- Reklám -

Mi az az elévülési idő, amikor itt bajba kerülhetsz valamiért?” – kérdezte fanyar mosollyal az arcán Jordan Taylor. „Hát, csak annyit mondok, hogy nagyon régen volt.

Hagyjuk, hogy Taylor, aki jól ismert bolondos közösségi média személyiségéről, innen átvegye a szót (és megjegyezzük, hogy valójában a „Mi volt a leghülyébb dolog, amit valaha tettél a Rolex 24-en?” kérdésre válaszolt) – írja Nate Ryan, az NBC Sports újságírója.

- Reklám -

Az egyik évben volt egy hosszú sárga az éjszaka közepén és kora reggel, és nagyon kellett pisilnem” – mondta a Corvette Racing versenyzője.

És nyilvánvalóan a köd miatt volt sárga, és a csapat nem akart a boxba menni, mert mi vezettünk. Szóval úgy voltam vele, akkor inkább bepisilek az autóba. Semmi baj. A srácok mindig ezt csinálják.

Megpróbáltam pisilni, de fizikailag nem tudtam magamra pisilni, és annyira kellett, hogy fájt a hólyagom. Mindenki volt már ilyen helyzetben. És nem tudtam pisilni.

A csapat azt tanácsolta, hogy tegyek meg minden szükséges lépést, mert a boxutca (és a vezetés feladása) továbbra sem volt elérhető opció.

Jordan Taylor a Corvette GTD-ben - biztos, hogy nem pisil?
Jordan Taylor a Corvette GTD-ben – biztos, hogy nem pisil éppen? Fotó: LAT Images Courtesy of IMSA

De mivan, ha nem megy?

Jordan Taylor úgy döntött, hogy a vizualizáció lehet a legjobb megközelítés.

El kell képzelnem vagy szimulálnom, hogyan pisilnék, ha most egy mosdóban lennék. Ez nálam olyan volt, mint amikor normális esetben egy vízesésre gondolnék.”

Szóval megpróbáltam elképzelni magam egy vécénél, ahogy követem a safety car-t, és még mindig nem tudtam megcsinálni.

Úgy döntött, hogy tovább kell gondolnia a dolgot, így Taylor meglazította az öveket, lecsatolta a tűzoltóruháját és …

Készen álltam arra, hogy bepisiljek a pilótafülkébe, és próbáltam olyan helyre célozni, ahol úgy gondoltam, hogy nem fogja elrontani az elektronikát” – magyarázta Rodney Sandstorm megtestesítője.

De aztán majdnem bekövetkezett a katasztrófa. A csapat hirtelen a boxba hívta Jordan Taylort, miközben ő a pálya hátsó részén volt.

Rendkívül gyorsan felhúztam a cipzárat. Szerencsére nem csíptem be semmit, ami fájdalommal járt volna. Felvettem a kesztyűmet, kiszálltam az autóból és elmentem pisilni. Nagyon furcsa helyzet volt.

A legviccesebb az lett volna, ha 30 másodperccel később hívtak volna be, mert akkor szó szerint félmeztelenül szálltam volna ki az autóból, ami nagyon zavaró lett volna.

Szerencsére ez nem történt meg. Elég nehéz lett volna megmagyarázni.

Persze lehetett volna rosszabb is.

Hála istennek abban az évben nem volt kamera az autóban” – jegyezte meg Jordan Taylor.