szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapIMSAAnime témájú autóval indul majd az Acura csapata Long Beach-en

Anime témájú autóval indul majd az Acura csapata Long Beach-en

- Hirdetés -

A “Chiaki’s Journey” szponzorálja a Gradient csapat Acura NSX GT3 Evo22 versenyautóját a Long Beach-i nagydíjon.

A Gradient Racing egyszeri szereplését az IMSA WeatherTech Sprint Cup Long Beach-i fordulóján az Acura anime-sorozata, a Chiaki’s Journey támogatja majd.

- Hirdetés -

A HPD gyári pilótája, Mario Farnbacher és a Gradient régi versenyzője, Marc Miller a jövő hétvégi 100 perces sprintversenyen a 66-os rajtszámú Acura NSX GT3 Evo22-t fogja vezetni, ezzel népszerűsítve a luxusautógyártó új, négyrészes YouTube-sorozatát.

A sorozat az Long Beach-i Nagydíjon játszódik, és az Type S teljesítményű járművek vadonatúj termékcsaládját mutatja be, amelynek főszereplője egy fiatal hős, aki a győzelem felé vezető úton számos kihívást próbál leküzdeni.

- Hirdetés -

A teljes sorozat elérhető a márka YouTube-csatornáján.

Chiaki’s Journey az anime és az Acura ‘Less Talk, More Drive’ filmes stílusát ötvözi, hogy a prémium kategóriás autók vásárlóinak új generációját vonzza a márkához” – mondta Jon Ikeda, az Acura alelnöke és márkafelelőse.

Nem is tudnék jobb helyet elképzelni a teljesítményorientált Acura Type S termékcsaládunk bemutatására, mint a gyönyörű Gradient Racing Acura NSX GT3-at, amellyel Mario és Marc fog versenyezni Long Beach utcáin, ugyanúgy ahogy Chiaki az anime sorozatunkban

A Long Beach-i verseny lesz a Gradient jelenleg egyetlen tervezett Sprint Cup futama a szezonban, miután a texasi székhelyű alakulat idén a Michelin Endurance Cup fordulóira helyezte át a hangsúlyt.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss