szombat, május 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
KezdőlapE-SportMindenkit meglepett, hogy melyik két pálya érkezik az iRacingbe

Mindenkit meglepett, hogy melyik két pálya érkezik az iRacingbe

- Hirdetés -

Greg Hill, az iRacing vezető alelnöke és vezető producere érdekes információkat tett közzé a Twitteren a népszerű online versenyszimulátor közelgő tartalmairól.

Az ausztrál rajongók örömmel láthatják, hogy Hill egy képernyőképet posztolt a Winton Motor Speedwayről, ami egy 1,864 mérföldes, Victoria államban található országúti pálya. Két nyomvonallal is rendelkezik; a rövidebb, 1,26 mérföldes Club Circuit és a hosszabb National konfigurációval, ahogyan azt 1997-től kezdve a nagy bajnokságok használják.

- Hirdetés -

A pálya leginkább arról híres, hogy a Supercars naptár része, így mindenképpen érdekes lehet az iRacing közössége számára, hiszen az első számú ausztrál túraautó sorozat versenygépei megtalálhatóak a szimulátorban.

- Hirdetés -

Hill a Federated Auto Parts Raceway at I-55 nevű dirt pályáról is posztolt. Ez az 1/3 mérföldes pálya ad otthont annak a Superstar Racing Experience sorozatnak, ahová nemrégiben Newgarden is aláírt, és a World of Outlaws Sprint Car Series fordulóinak is, így remekül illeszkedik majd a dirt tartalmakban is erős iRacing kínálatába.

Sok rajongó némileg csalódott, hiszen köztudott, hogy a csapat az eső szimulálásának fejlesztésével tölti ideje java részét. Ez a frissítés azonban várhatóan csak az idei év második felében érkezhet.

E-Sport rovatunk partnere a Magyar iRacing HQ.

- Advertisement -

Friss