vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapE-SportFontos lépés a NASCAR Ignition fejlesztésében

Fontos lépés a NASCAR Ignition fejlesztésében

- Hirdetés -

A Motorsport Games (NASCAR Ignition) és a Live Fast Motorsports kiterjesztett partneri kapcsolatot jelentett be a 2022-es NASCAR szezonra.

A NASCAR Ignition játék fejlesztője így példátlan hozzáférést kap a NASCAR egyik csapatának belső titkaihoz, amely segítheti a játék franchise fejlesztését.

- Hirdetés -

El is kél majd ez a segítség, hiszen az egyik legnevesebb játékokkal foglalkozó lap, a racinggames.gg 2021-ben az Ignitiont választotta az év egyik legrosszabb autós játékának.

A szerződött partner a Live Fast Motorsports lesz, mely egy autót indul a NASCAR Cup Seriesben, méghozzá a 78-as rajtszámú Ford Mustangot.

- Hirdetés -

Ez a technikai kapcsolat kibővíti a Motorsport Games hozzáférését a NASCAR valós adataihoz.

A megállapodás teljes időtartama alatt jelen lesz a Motorsport Games a Live Fast Motorsports garázsában, megnyitva ezzel a korábban nem elérhető kommunikációs csatornákat a versenycsapat személyzete és a Motorsport Games között.

A Motorsport Games nem is kívánhatott volna jobb stratégiai partnert, mint a Live Fast Motorsports, és alig várjuk, hogy folytassuk együttműködésünket a következő NASCAR-szezonban” – mondta George Holmquist, a Motorsport Games kiadói és marketing alelnöke.

A Live Fast Motorsports egész csapata fantasztikus partnerek, és nem tudjuk eléggé megköszönni nekik azt a páratlan hozzáférést, amit cégünknek biztosítanak.

Az alakulat két tulajdonosa nem más, mint két NASCAR Cup Series veterán, hiszen a Live Fast Motorsports BJ McLeod és Matt Tifft kezében van.

Mindig is nagy rajongója voltam a videojátékoknak, különösen azoknak, amelyekben a kedvenc sportágam szerepel. Izgalmas, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy a szezon során visszajelzéseket adjak, hogy segítsek a lehető legjobb NASCAR-játék megalkotásában” – mondta McLeod.

Tifft egy fontos aspektusra hívta fel a figyelmet, amiből csapata igencsak sokat profitálhat.

A Motorsport Games lehetővé teszi számunkra, hogy videojátékain keresztül még szorosabb kapcsolatot teremtsünk a fiatalabb rajongóinkkal.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss