back to top
péntek, június 21, 2024

Fontos lépés a NASCAR Ignition fejlesztésében

Dátum:

Megosztás:

A Motorsport Games (NASCAR Ignition) és a Live Fast Motorsports kiterjesztett partneri kapcsolatot jelentett be a 2022-es NASCAR szezonra.

- Reklám -

A NASCAR Ignition játék fejlesztője így példátlan hozzáférést kap a NASCAR egyik csapatának belső titkaihoz, amely segítheti a játék franchise fejlesztését.

- Reklám -

El is kél majd ez a segítség, hiszen az egyik legnevesebb játékokkal foglalkozó lap, a racinggames.gg 2021-ben az Ignitiont választotta az év egyik legrosszabb autós játékának.

A szerződött partner a Live Fast Motorsports lesz, mely egy autót indul a NASCAR Cup Seriesben, méghozzá a 78-as rajtszámú Ford Mustangot.

- Reklám -

Ez a technikai kapcsolat kibővíti a Motorsport Games hozzáférését a NASCAR valós adataihoz.

A megállapodás teljes időtartama alatt jelen lesz a Motorsport Games a Live Fast Motorsports garázsában, megnyitva ezzel a korábban nem elérhető kommunikációs csatornákat a versenycsapat személyzete és a Motorsport Games között.

A Motorsport Games nem is kívánhatott volna jobb stratégiai partnert, mint a Live Fast Motorsports, és alig várjuk, hogy folytassuk együttműködésünket a következő NASCAR-szezonban” – mondta George Holmquist, a Motorsport Games kiadói és marketing alelnöke.

A Live Fast Motorsports egész csapata fantasztikus partnerek, és nem tudjuk eléggé megköszönni nekik azt a páratlan hozzáférést, amit cégünknek biztosítanak.

Az alakulat két tulajdonosa nem más, mint két NASCAR Cup Series veterán, hiszen a Live Fast Motorsports BJ McLeod és Matt Tifft kezében van.

Mindig is nagy rajongója voltam a videojátékoknak, különösen azoknak, amelyekben a kedvenc sportágam szerepel. Izgalmas, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy a szezon során visszajelzéseket adjak, hogy segítsek a lehető legjobb NASCAR-játék megalkotásában” – mondta McLeod.

Tifft egy fontos aspektusra hívta fel a figyelmet, amiből csapata igencsak sokat profitálhat.

A Motorsport Games lehetővé teszi számunkra, hogy videojátékain keresztül még szorosabb kapcsolatot teremtsünk a fiatalabb rajongóinkkal.