back to top
hétfő, május 20, 2024

Az RLL ösztöndíjprogramot hoz létre a Ball State Esports számára

Dátum:

Megosztás:

A Rahal Letterman Lanigan Racing bejelentette, hogy ösztöndíjat alapít a Ball State University E-Sport csapatának tagjai számára.

- Reklám -

A Ball State egyetem a csapattulajdonos, és amerikai TV-s legenda David Letterman alma matere, és az ország egyik legfejlettebb egyetemi E-Sport programjával büszkélkedhet.

- Reklám -

A Ball State E-Sport programjának tagjai az RLL-lel közösen különböző közösségi eseményeken vesznek majd részt a szimulátoros versenyzés népszerűsítése érdekében.

Az RLL Ball State-tel kapcsolatos tervei tükrözik a NASCAR azon elképzeléseit, hogy az E-Sport programok segítségével növelje jelenlétét az egyetemi kampuszokon.

- Reklám -

Évente két diák fog 5000 dolláros ösztöndíjban részesülni. A hagyományos E-Sports felszerelések, például számítógépes billentyűzetek és egerek mellett a Ball State programja számos szimulátoros versenyfelszerelést is felajánlj a diákok számára.

Hálás vagyok a Rahal Letterman Lanigan Racingnek a diákjaink sikere iránti elkötelezettségéért, és hálás vagyok Letterman úrnak az egyetemünkkel való folyamatos elkötelezettségéért” – mondta Geoffrey S. Mearns, a Ball State elnöke.

Izgalmas megünnepelni az RLL-lel való partnerségünket azzal, hogy egy elit versenycsapatot látunk vendégül az egyetemünkön, egy olyan államban, ahol a versenyzés a kultúránk szerves részét képzi.

A Ball State egyetem az Indiana állambeli Muncie-ban található, és alig több mint egy órányira van az Indianapolis Motor Speedwaytől.

A 2021-ben alapított E-Sport program, az E-Sport történelméről és az E-Sport rendezvények szervezéséről kínál kurzusokat.

Az iskola 3600 négyzetméteres E-Sport központja egy magasított színpaddal rendelkezik a 6v6-os versenyekhez és 50 néző befogadására képes nézőtérrel bír.

Bobby Rahal, David Letterman és Mike Lanigan nevében izgatottan várjuk ezt a stratégiai partnerséget a Ball State University Esports programjával” – mondta Tom Knox, az RLL értékesítési és marketing vezető alelnöke.

Az E-Sport egy feltörekvő és rendkívül versenyképes terület. Csapatunk és különösen mérnökeink számára nagyon fontos, hogy befektessünk ebbe az iparágba.

Ez a partnerség a Ball State-tel több szinten is összeköt, beleértve azt a képességet, hogy a kar, a diákok és az öregdiákok által alkotott ragyogó elmékre támaszkodhatunk.