vasárnap, június 4, 2023

2022-ben érkezik a legújabb Dakar játék

Date:

Share:

2018 után élhetjük bele újra magunkat a Dakar Rally küzdelmeibe. A Sable Interactive játéka a Dakar Desert Rally nevet viseli majd.

- Advertisement -

Fontos megjegyezni, hogy open world játékról lesz szó, ami azt jelenti, hogy nem csak egy kijelölt úton tudnak a játékosok majd versenyezni, hanem bizony akár egy rossz utat választva könnyen eltévedhet bárki, viszont egy jó levágást kihasználva akár előnyt is lehet majd szerezni.

- Advertisement -

A fejlesztő ígéri, hogy extrém módon realisztikus lesz a játék fizikája, és a modellek is, melyek a 2020-2021-es szezon autóit fogják feldolgozni.

Valószínűleg az E-Sport közösség is nagy örömmel veszi a játék 2022-es érkeztét majd, hiszen multiplayerben is megmérettethetik egymás ellen majd magukat a versenyzők.

A Dakar Desert Rally szinte az összes elképzelhető platformon játszható lesz majd, így Playstation 5-ön, XBOX Series X|S-en, Playstation 4-en, XBOX One-on, és természetesen PC-n is.

A játék főbb jellemzői:

  • Autentikus Dakar Rally élmény: Több mint 30, realisztikus szakasz a 2020-2021-es Dakar Rally-ról, hivatalosan licenszelt autókkal, valós versenyzőkkel, akár multi, vagy single player mode-ban
  • Nagy kiterjedésű open world: Megismerhetjük Szaúd-Arábia sivatagjait a nyitott világnak köszönhetően
  • Változó környezet: Éjjel, vagy nappal, esőben, vagy hóban, vagy akár hatalmas homokviharban kell megküzdeniük a játékosoknak majd az elemekkel
  • Kimenthető játékostársak: Multiplayer módban van lehetőség arra, hogy segítsünk elakadt, felborult, bajba került autóknak

 

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.