vasárnap, április 21, 2024

Váratlan fordulat: Mégis Amerikában landolhat Ricciardo?

Dátum:

Megosztás:

Az ESPN amerikai televíziós csatorna a hétvégén hosszabbította meg F1-es szerződését, és Ricciardo-t is szeretnék leigazolni.

- Reklám -

Az ausztrál az év végén távozik a McLarentől, és már megerősítette, hogy nem a Haas megüresedett helyét fogja betölteni, ehelyett úgy tűnik, hogy tartalékversenyző lesz valamelyik csapatnál.

- Reklám -

A RACER információ szerint az ESPN azt fontolgatja, hogy Ricciardót is felkérik majd szakértőnek az F1-es versenyek közvetítéseihez.

Nyilvánvalóan óriási személyiség, akit nagyon szeretnek a rajongók, különösen ebben az országban” – mondta Burke Magnus, az ESPN programozásért és eredeti tartalmakért felelős elnöke szombaton. „Szóval semmi konkrétum nincs, de nem hiszem, hogy túlzás lenne azt állítani, hogy erősen érdeklődünk iránta.

- Reklám -

Magnus elmondta, hogy a fő cél az lesz, hogy az ESPN más tulajdonságaival is megpróbáljon keresztbe-kasul együttműködni a műsorszolgáltató új szerződésének következő három évében.

Az ESPN-nél rengeteg sportközvetítés joga ott van, így nem kizárt, hogy az ausztrál versenyző több dologban is kipróbálhatná magát

Tavaly csináltunk egy riportot, amelyben kiemeltük Daniel Ricciardo barátságát Josh Allennel, a Buffalo Bills játékosával – aki az NFL egyik legjobb irányítója jelenleg.

Tehát az F1-et a tartalom kreatív bemutatásának kreatív módjain keresztül próbáljuk integrálni a teljes portfóliónkba, ami mindenképpen a legfontosabb számunkra.

Daniel Ricciardo korábban kijelentette, hogy nem szeretne IndyCarozni, mert fél az oválversenyzéstől – ez pedig nyilvánvalóan kizárja a NASCAR lehetőségét is.