back to top
csütörtök, június 20, 2024

Travis Pastrana kórházba került egy félresikerült mutatvány miatt – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR világában is többször megforduló Travis Pastrana egy félresikerült trükk miatt került kórházba, meg kellett műteni.

- Reklám -

A hatóságok szerint egy filmforgatás részeként végrehajtott ejtőernyős ugrása veszélyes és váratlan fordulatot vett.

- Reklám -

A Fort Lauderdale-i rendőrség és tűzoltóság egységei szombat reggel 8 óra előtt érkeztek az eset helyszínére, az East Las Olas Boulevard mentén található Hyatt Centric szállodához.

A nézők közül többen rögzítették ez esetet, miután – a nyomozók szerint – leugrott a szálloda tetejéről, és valami rosszul sült el – írja a WSVN.

- Reklám -

A Broward megye filmügyi biztosa által kiadott filmforgatási engedély szerint a terv az volt, hogy Pastrana leugrik a Las Olas Boulevardon lévő Hyatt Centricről az alatta lévő Huizenga Plazára.

A leérkezés azonban a tervezettnél sokkal keményebbre sikerült, miután Pastrana ejtőernyőjével gondok akadtak.

A filmengedély szerint a websorozatban nemcsak a Hyattból való ugrás szerepelt, hanem a belvárosban és a tengerparton való bemutató is.

A Fort Lauderdale-i projektnek azonban gyors és potenciálisan veszélyes vége lett.

Igen, egy 1-es szintű, traumás, felnőtt férfi a Broward Health-be” – mondta egy elsősegélynyújtó a rádióban. „Esési sérülés lesz.

A mentősök azonnal ellátták a helyszínen, és a Broward Health Medical Centerbe szállították.

A produkció szóvivője elmondta, hogy a kaszkadőr medencetörést szenvedett, de már megműtötték, sokkal jobban érzi magát, és alig várja, hogy újra azt csinálhassa, amit szeret.