back to top
vasárnap, május 26, 2024

Terepjáróval száguldozott Las Vegasban Hailie Deegan – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Hailie Deegan és videós csapata Las Vegasban maradt még egy hetet a Truck verseny után, hogy a sivatagban döngessen off-road gépekkel.

- Reklám -

A versenyt magát Mint 400-nak hívják, melyet először 1968-ban rendeztek, és kizárólag motorkerékpárok indulhattak rajta.

- Reklám -

1978-tól kezdve azonban mindenki előtt megnyitották a nevezést, és 1988-ig minden évben megtartották az eseményt.

Az új tulajdonos azonban úgy gondolta, hogy negatív hatása van a Mint 400-nak a helyi kaszinókra, így az 1989-es verseny volt az utolsó – egészen 2008-ig.

- Reklám -

A General Tire-nak köszönhetően ebben az évben újra útjára indult az esemény, és azóta is az off-road közösség egyik legnagyobb sivatagi összejövetele Amerikában.

A nagy összecsapást megelőzően azonban bemutatóznak a versenyzők egyet a Las Vegas sugárúton, és itt hajthatta meg autóját a fiatal hölgyversenyző is.

Elképesztően izgatott vagyok. Hányszor csinálhatsz ilyet az életben?” – mondta Deegan a videójában.

Beülök majd a kocsiba, rálépek a gázra és végigrepesztünk majd a Las Vegas sugárúton… Persze csak viccelek, természetesen követni fogjuk a szabályokat.

Hailie Deegan versenye nem sikerült jól Las Vegasban, hiszen saját hibájából került bele egy balesetbe, így valószínűleg jól esett neki kiengedni a gőzt.

A 20 éves versenyző egyébként 23. helyen végzett a 30-as mezőnyben, és ígérete szerint a következő videójában azt is megláthatjuk, miként érte el ezt az eredményt.