back to top
csütörtök, július 25, 2024

Lindsay Marie Brewer is ott lesz a W Series tesztjén

Dátum:

Megosztás:

Lindsay Marie Brewer neve is szerepel a W Series hivatalos, szezon előtti tesztjén, ahol kiválasztják majd, ki indulhat a szériában.

- Reklám -

Két évnyi GT4, F4, TC, Indy Pro és NASCAR teszteléssel a háta mögött, @LindsayMBrewer csatlakozik hozzánk az arizonai tesztünkön – írja a W Series hivatalos twitter oldala.

- Reklám -

Lindsay két dobogós helyezéssel a Skip Barber Formula Race Series versenyen bizonyította, hogy a volán mögött nagyszerű képességei vannak.

A 24 éves amerikai hölgy tehát nagy lehetőséget kap, miután iskolai évei miatt kihagyott pár évet.

- Reklám -

Brewer még tinédzserként kezdett el versenyezni, és gyorsan elkezdett lépkedni a nevelőszériák ranglétráján.

Ezután – mint már említettük – Brewer szándékos négyéves szünetet tartott, amely lehetővé tette számára, hogy kijárja a San Diegó-i Állami Egyetemet, ahol 2019-ben üzleti diplomát szerzett.

Lindsay Marie Brewer
Lindsay Marie Brewer Fotó: Clubhouse Media Group

Visszatérése jól sikerült, és dobogós helyezést ért el a nagyra becsült Saleen Cup GT Series-ben, azonban a COVID-19 járvány miatt újabb karriermegszakítással kellett szembenéznie.

2021-ben a TC America szériában versenyzett egy Honda Civic Type R TC volánja mögött, itt 7 versenyen indult, és a legjobb helyezése egy 8. hely volt a Circuit of the Americas pályán.

Lindsay Marie Brewer persze nem csak a volán mögötti tehetségéről híres, hiszen instagramján 1,6 millió követővel rendelkezik, ami még az influenszerek között is kiemelkedőnek mondható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lindsay Brewer (@lindsaymariebrewer) által megosztott bejegyzés