back to top
vasárnap, július 21, 2024

Kurt Busch egy TV-s botrány kellős közepén találta magát

Dátum:

Megosztás:

Akárcsak a egyéb sporteseményeken, a baseballban is elterjedt szokás, hogy sztárokat hívnak meg, hogy elvégezzék a kezdést.

- Reklám -

Így került egy óriási balhé középpontjába a NASCAR egyik legismertebb versenyzője, Kurt Busch. A San Francisco Giants – Colorado Rockies találkozó előtt végezte el a kezdődobást a pilóta.

- Reklám -

Busch önhibáján kívül került a botrány középpontjába, történt ugyanis, hogy a Los Angeles Dodgers vendégeskedett a San Fransisco Giants otthonában, ahol most Amy Schneider volt az, akit felkértek a keződobás elvégzésére.

- Reklám -

Schneider volt az első transznemű versenyző az USA-ban népszerű Jeopardy nevű vetélkedőben. A televízióban Amy kezdődobása helyett azonban Kurt Busch korábbi felvétele volt a képernyőn, így aki a FOX-on követte az eseményt, nem is láthatta Giants büszkeség napjára meghívott Schneidert.

A Fox Sports szóvivője ragaszkodik ahhoz, hogy nem állt szándékukban „háttérbe szorítani” Schneidert, csupán a NASCAR népszerűsítésére törekedtek. Azt is hozzátette, hogy egyébként a kezdődobásokat nem szokták közvetíteni.

Sokan azonban ezt nem fogadják el és további magyarázatot, illetve bocsánatkérést várnak a csatornától.