vasárnap, április 21, 2024

A legjobb rádiózások Sonomából

Dátum:

Megosztás:

Új hét, új válogatás, ezúttal a Daniel Suárez győzelmét hozó sonomai versenyről.

- Reklám -

A NASCAR hétről hétre összegyűjti a legérdekesebb beszélgetéseket, melyek a futam alatt zajlottak a pilóták és a csapat közt. Most is sok érzelemektől fűtött, vicces és ironikus megnyilvánulást hallhatunk.

- Reklám -

Daniel Suárez például már úgy indult el, hogy közölte csapatával: „Nekünk van az egyik legjobb autónk és az egyik legjobb csapatunk is a mezőnyben, szóval…” A végeredmény ismeretében pedig kijelenthetjük, hogy ezzel a kijelentésével nem nagyon lőtt mellé.

A sokak által nagy esélyesnek tartott Martin Truex Jr. már a verseny elején panaszkodott autójára: „Ez a valami borzasztó… Nincs hátul tapadásom és egyáltalán nem tudok elfordulni a hetes kanyarban.

- Reklám -

Bubba Wallace autójában a motor adta fel a küzdelmeket idő előtt, ami előtt a pilóta jól láthatóan értetlenül állt: „Nem tudom mi történt. Felrobbant! Nem tudom hogyan robbanhat fel itt egy motor.

Blaney és Hamlin akadtak össze

Ryan Blaney panaszkodott jogosan, miután Hamlin odébbtessékelte autóját: „Tisztán versenyeztem a 11-es ellen, egy fél körön keresztül egymás mellett voltunk. Egész héten azért panaszkodott, hogy az emberek hogyan versenyeznek ellene és most ugyanazt csinálja.

Denny Hamlin azonban egyből jelezte csapatának, hogy ezt elrontotta: „Nem tudom hogy ott vagytok-e Josh (Williams) körül (Ryan Blaney spottere), de mondjátok meg neki, hogy elnézést kérek, rohadtul benéztem.

Williams aztán közölte Blaneyvel, hogy Hamlin elnézést kért és vissza fogja adni a pozíciót neki, ha úgy adódik, mire Blaney kissé hitetlenül azt mondja: „Igen, biztos nagyon sajnálja…

Az ellenfelek nem hittek Suárezben

A hétvégén remeklő Michael McDowell csapata úgy látta, hogy Suárez nem fogja tudni tartani ezt a tempót. Clayton Hughes, aki McDowell spottere, a következőket mondta versenyzőjének: „Minden rendben. Csak szépen és simán gyere haver, el fogja használni azokat a gumikat és akkor majd elkaphatod.

Kevin Harvick egy elrontott kiállást követően esett ki az esélyesek táborából, míg Chris Bueschernek csak rövid távon volt gyors az RFK Fordja. „Esküszöm, hogy minden héten úgy nézünk ki a pitben, mint egy csoportnyi rakás szerencsétlenség. Itt a lehetőség, hogy nyerjünk és teljesen elcsesszük.” – mondta Harvick.

Végül Daniel Suárez magabiztosan nyerte a futamot, örömében pedig beszólt a rádión: „Hozzátok a kicseszett Pinátámat! Ezaz srácok!” Spottere, Frank Kimmel Jr. pedig válaszolt: „Annyira hihetetlenül büszkék vagyunk rád! Elképesztő munka!