back to top
szombat, július 20, 2024

Gordon indulna a Le Mans-i 24 óráson, de nem biztos saját magában

Dátum:

Megosztás:

Jeff Gordon szívesen kipróbálná a Hendrick Motorsports Le Mans-i Camaroját, de nem biztos abban, hogy készen áll a feladatra.

- Reklám -

Ami az újbóli versenyzést illeti, arról nem tudok biztosat mondani” – mondta Gordon csütörtök reggel a SiriusXM NASCAR-csatornán sugárzott „The Morning Drive” című műsorban.

- Reklám -

Ez a Le Mans-i program érdekesnek tűnik. Valószínűleg egy kis szimulátoros munkát fogok végezni. Az utolsó versenyem a Daytona-i 24 órás volt. Imádom azt a versenyt. Elképesztő érzés volt nyerni a Wayne Taylor Racing és a Cadillac színeiben.

Szeretnék a részese lenni a Le Mans-i projektnek. Azt azonban nem tudom, hogy képes leszek-e a volán mögé ülni és vezetni a versenyen. Meglátjuk” – mondta a négyszer NASCAR Cup Series bajnok Jeff Gordon.

- Reklám -

A múlt havi bejelentés óta kevés utalás hangzott el a versenyzői felállással kapcsolatban.

Rick Hendrick csapattulajdonos a Le Mans-i projektet bejelentő sajtótájékoztatón azzal viccelődött, hogy „Gordont diétára fogjuk kényszeríteni, és visszahozzuk Jimmie-t.”

Johnson azóta már beszélt a Le Mans-i versenyzésről Hendrickkel, aki a két legenda mellett egy aktív NASCAR versenyzőt is beültetne az autójába.

Az 50 éves Gordon időnként még mindig vezet a Hendrick „Track Attack” nevű programjában, amely régebbi, módosított Cup autókat visz klubpályákra (például a kaliforniai Palm Springs közelében lévő The Thermal Clubba).

Soha ne mondd, hogy soha” – mondta Gordon. „Szimplán arról van szó, hogy nagyon tisztelem az aktív versenyzőket, és azt az erőfeszítést, amit egy autó megépítése és egy csapat felállítása igényel.

Biztos akarok lenni benne, hogy a saját tudásomnak 100%-át tudnám nyújtani. Jelenleg annyira a sűrű a naptáram, hogy nem tudom, lesz-e időm a megfelelő felkészülésre.