kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapCautionDanica Patrick egy hétig tartó partit csapott 40. születésnapjára

Danica Patrick egy hétig tartó partit csapott 40. születésnapjára

- Hirdetés -

Az egykori NASCAR versenyző Danica Patrick úgy tűnik, hogy a múlt héten élete legjobb napjait élte át, amikor 40. születésnapját ünnepelte.

Patrick március 25-én lett 40 éves, és úgy tűnik, hogy néhány közeli barátnőjével és családjával együtt ünnepelte meg be az alkalmat.

- Hirdetés -

Ma egy “vörös” buliról osztott meg fotókat az Instagramon.

A 40. születésnapom alkalmából VÖRÖS a buli, hogy elinduljak erre az évtizedre annyi fontos nővel az életemben. Istenem, csodálatos családom és barátaim vannak!” – írta Patrick.

- Hirdetés -

A múlt héten egy kicsit eltűntem a térképről… De itt jön néhány fénykép arról, hogy miért. És sok, amit az instagram szabályai miatt nem tudok megmutatni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Danica Patrick (@danicapatrick) által megosztott bejegyzés

Patrick nemrég megosztotta, hogy szakított barátjával, Carter Comstockkal, így úgy tűnik, ismét szingliként élvezi az életet. A pár legalább tavaly nyár óta volt együtt.

Danica Patrick korábban már két versenyen is kommentált idén a NASCAR Cup Seriesben, és nem kizárt, hogy a Forma-1 amerikai fordulóinak valamelyikén is viszontláthatjuk majd őt.

- Advertisement -
SourceThe Spun
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss