szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapCautionClint Bowyer halálos autóbalesetben érintett

Clint Bowyer halálos autóbalesetben érintett

- Hirdetés -

Clint Bowyer, a NASCAR Cup Series korábbi versenyzője és a FOX jelenlegi elemzője elgázolt egy gyalogost, aki sajnálatos módon életét veszítette.

A tragikus eset a World Wide Technology Raceway-en rendezett NASCAR futamot követő éjszaka történt. Bowyer az Ozarks-tó közelében ütötte el a szerencsétlenül járt Mary Jane Simmonsként azonosított nőt, miközben szeretett volna letérni az autópályáról. A rendőrség szerint Simmons valamilyen szer befolyása alatt állhatott. A nő az autópálya lehajtón sétált.

Bowyer nem fogyasztott alkoholt

- Hirdetés -

A jelentés szerint amint Bowyer észrevette, hogy baleset történt, azonnal a fékre lépett. Hívta a 911-et, és segített az elsősegélynyújtókat a női áldozathoz vezetni, akit a helyszínen halottnak nyilvánítottak. A nőt a Missouri állambeli Camdentonból származó Mary Jane Simmonsként azonosították.

Bowyer járművén a jelentések szerint a vezető oldalán, és a vezetőülés előtt közvetlenül a szélvédőben is jelentős károk keletkeztek.

- Hirdetés -

A baleseti jelentés szerint Bowyer nem mutatta az alkoholos befolyásoltság jeleit, és a tesztje 0,000-es véralkoholszintet mutatott ki. – írja a Kansas City’s FOX 4

Clint Bowyer távolmaradt a hétvégi sonomai közvetítéstől. A FOX akkor annyi információt közölt, hogy elemzőjük személyes okok miatt hagyja ki a közvetítést. Bowyer arra kéri az embereket, hogy tartsák tiszteletben az ő és családja magánéletét és imádkozzanak az elhunyt Mary Jane Simmonsért.

- Advertisement -

Friss