back to top
szombat, május 25, 2024

Akkor most melyik Kevin? Günther Steiner amerikai megpróbáltatásai

Dátum:

Megosztás:

Günther Steiner a Stewart-Haas Racing főhadiszállásán járt, ahol Tony Stewarttal beszélgetett a Kevinek idei szezonjáról.

- Reklám -

A Stewart-Haas Racingnek nem volt jó szezonja, de még így is elmondhatják magukról, hogy elértek kisebb sikereket az idei évben.

- Reklám -

Kevin Harvick ugyanis két győzelmet is aratott a NASCAR Cup Series alapszakaszának végén, s bár a rájátszásban már az első körben búcsúzott, ennél sokkal rosszabbul is alakulhatott volna az éve.

A másik Kevinnek, Magnussennek viszont még a pontszerzéseket is meg kellett becsülnie, idei legjobb eredménye egy 5. hely volt a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon, és az idei 20 versenyből mindössze 6-szor ért be pontot érő helyen.

- Reklám -

Nem véletlen tehát, hogy Steiner meg volt lepődve, amikor Stewart egész jó szezonnak nevezte az idei évet, és a győzelmekről beszélt.

Persze az egész jelenet csak egy vicces szkeccs kedvéért jött létre, azonban jól látni, hogy Gene Haas két csapatában ennyire jó a hangulat.

Ez persze nem meglepő, hiszen sem Tony Stewartnak sem Günther Steinernek nem kell a szomszédba mennie ha a humorról van szó.