hétfő, szeptember 25, 2023

100 milliót nyert a lottón a legendás versenyző segítségével

Dátum:

Megosztás:

Egy szerencsés lottónyertes közel 100 millió forintot nyert az Egyesült Államokban, miután Dale Earnhardt tiszteletére játszott meg számokat.

- Advertisement -

Egy észak-karolinai férfi gyerekkora óta rajongója volt a tragikus körülmények közt elhunyt NASCAR-legendának Dale Earnhardtnak, és ez nagyszerűen kifizetődött, amikor több mint 200 000 dollárt nyert a lottón.

- Advertisement -

Luther Dowdy, egy 63 éves sírásó három „Quick Pick” szelvényt vásárolt Earnhardt versenyautójának 3-as számának tiszteletére, az észak-karolinai lottótársaság sajtóközleménye szerint.

Earnhardt által inspirált technikája sikerrel járt: Megnyerte a 235 001 dolláros, átszámítva több mint 100 millió forintos Cash 5 jackpotot-

- Advertisement -

Dowdy a közlemény szerint megdöbbent, amikor rájött, hogy mennyit nyert.

Majdnem leestem a székemről, amikor megláttam, hogy mennyit nyertem” – mondta a közleményben. „Most már lehet, hogy az év végén nyugdíjba mehetek.

Az észak-karolinai lottóhivatal szerint a Cash 5 jackpot megnyerésének esélye mindössze 1 a 962 598-hoz.

Sokan a mai napig óriási fanatikusai Dale Earnhardtnak, többek között Daniel Ricciardo, aki miatta viseli a 3-as rajtszámot autóján.

Daniel Ricciardo kabátjával üzent a jövőjével kapcsolatban?

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.