kedd, április 30, 2024

Megint Nashville-ben ünneplik majd a NASCAR bajnokait

Dátum:

Megosztás:

Ahogy az eseménydús 2022-es versenyszezon az utolsó részéhez érkezik, a NASCAR ma bejelentette, hogy visszatér Nashville-be.

- Reklám -

A Bajnokok Hete elnevezésű ünnepséget november 30-án és december 1-jén rendezik majd meg.

- Reklám -

A NASCAR díjátadójára december 1-jén kerül sor a Music City Centerben, ahol hivatalosan is megkoronázzák az idei szezon NASCAR Cup Series, Xfinity Series és Camping World Truck Series bajnokait.

A versenyzőtársak, a széria személyiségei és hírességek harmadik éve veszik birtokba Nashville belvárosát, hogy megünnepeljék a felejthetetlen szezonjukat.

- Reklám -

Örömmel jelentjük be, hogy visszatérünk Music Citybe a sorozatunk bajnokainak megkoronázását szolgáló ünnepségre” – mondta Pete Jung, a NASCAR SVP, marketingvezetője.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét Nashville-be hozhatjuk az ünneplést, hiszen a város energiája és motorsport iránti szenvedélye mindig is lenyűgöz minket. Alig várjuk, hogy a 2022-es szezon befejezése után ismét itt lehessünk.

A hivatalos szezon utáni díjátadó hagyománya 1981-ig nyúlik vissza, amikor az eseményt New Yorkban tartották.

A rendezvény 2009-ben Las Vegasba költözött, majd 2019-ben először Nashville-nek adott otthont.

Az elmúlt két évben a széria óriási érdeklődést tapasztalt a nashville-i rajongók részéről, nemcsak a versenypályán, hanem a bajnoki hét megünneplésén is.

A NASCAR szeretné folytatni a hagyományt, és az ország egyik legikonikusabb városában zárni a szezont.

Tavaly William Byron kápráztatta el a legjobban gumiégetésével a kilátogató rajongókat: