szerda, december 6, 2023

VIDEÓ: Így teszteltek a McLaren fiatal tehetségei

Dátum:

Megosztás:

A McLaren csapata két verseny között sem lazsált, és a Red Bull Ringen lehetőséget adott Alex Palou-nak és Pato O’Wardnak.

- Advertisement -

A páros a múlt héten az ausztriai Red Bull Ringen járt, hogy folytassák tesztprogramjukat egy korábbi autóval (TPC), a 2021-es McLarennel.

- Advertisement -

O’Ward immáron harmadszor vezethette az autót, a 2021-es Abu-Dzabi, és az idei barcelonai teszt után. Ráadásul egyetlen Formula 2-es versenyhétvégéjét is itt teljesítette 2019-ben.

Milyen gyönyörű pálya” – mondta O’Ward. „Ez egy fenomenális létesítmény, és mindig jó hely egy Forma-1-es autó vezetésére. Nagyon elégedett vagyok a nap előrehaladásával, és azt kell, hogy mondjam, egyre jobban és jobban megbarátkozom az autóval.

- Advertisement -

Minden egyes alkalommal, amikor benne ülök, minden egyes kör, amit megteszek vele, egy kicsit többet jelent a memóriabankod számára, amikor újra visszatérsz.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.