szombat, december 2, 2023

VIDEÓ: Hajszálon múlt a katasztrófa a NASCAR-os kamionsofőrnek

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR Xfinity Seriesben induló SS-Green Light Racing kamionja a hazaúton majdnem hatalmas balesetet szenvedett.

- Advertisement -

Pénteken este,, amikor a NASCAR Xfinity Series futama a Bristol Motor Speedway-en véget ért, az összes csapat összepakolt, és készen állt arra, hogy a következő verseny előtt visszatérjen a műhelyeibe.

- Advertisement -

Az SS-Green Light Racing NASCAR Xfinity csapata számára a Charlotte felé vezető út során volt egy hajmeresztő pillanat, méghozá a #08-as autót szállító kamion számára.

Valamikor az éjszaka folyamán a kamion sofőrje – akit előszeretettel becéznek „Captain Ron”-nak – kénytelen volt kitérő manővert tenni az úton. Ennek oka az volt, hogy egy előtte haladó másik kamion kitért az ő sávjába.

- Advertisement -

Szerencsére sikerült elkerülni az ütközést, és ‘Captain Ron’ még egy megkönnyebbült „wooo”-t is megengedett magának az eset után.

Ezen túlmenően feltételezhető, hogy a kapion épségben célba ért. Hamarosan már úton lesz a Texas Motor Speedwayre, a NASCAR Xfinity Series első rájátszásbeli futamra.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.