szombat, május 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
KezdőlapNASCARJúniusban jön a Kyle Busch film, íme a trailer

Júniusban jön a Kyle Busch film, íme a trailer

- Hirdetés -

A kétszeres NASCAR Cup Series bajnok Kyle Busch karrierje lesz a középpontjában egy hamarosan megjelenő dokumentumfilmnek, a Rowdy.

Az amerikai Utopia forgalmazó május 11-én jelentette be, hogy a Fathom Events-szel közösen megszerezte a film világszintű forgalmazási jogait.

- Hirdetés -

A Rowdy premierje június 23-án lesz Nashville-ben, a Nashville Superspeedwayen megrendezésre kerülő Ally 400 futamhoz kapcsolódóan.

Ezt követően június 29-én egyetlen este kerül bemutatásra az amerikai mozikban.

- Hirdetés -

Kyle Busch világklasszis versenyző, és közel két évtizede a NASCAR egyik legnagyobb sztárja” – mondta Matt Summers, a NASCAR szórakoztató fejlesztési és tartalomfejlesztési ügyvezető igazgatója a sajtóközleményben.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Chance Wright, az Utopia és a Fathom partnereként életre kelthetjük Kyle történetét, hogy minden rajongó élvezhesse azt az utat, amit megtett.

A ROWDY egy hihetetlen történet a kitartásról, a szívósságról és a valószínűtlen esélyek leküzdéséről” – tette hozzá Wright, a Rowdy executive producere.

A kulisszák mögé való betekintés megmutatja a NASCAR-ban és Kyle-ban rejlő sportolói igazságot. A NASCAR keményvonalas rajongói ugyanúgy fogják élvezni, mint az, aki még soha nem látott egy versenyt sem.

Busch, aki 2015-ben és 2019-ben is megnyerte a Cup-bajnokságot, a 2022-es szezon 12 futamán keresztül egy győzelemmel, három top 5-ös és nyolc top 10-es helyezéssel jelenleg hatodik a pontversenyben.

Nem ez lesz az első NASCAR versenyzőről szóló dokumentumfilm idén, hiszen az év korai részében mutatták be a Netflixen a Bubba Wallace-ról szóló dokumentumfilmet.

A NASCAR már akkor kijelentette, hogy nem a Forma-1-es stílúsú Drive to Survive irányába szeretnének elmenni – azaz nem egy adott szezont szeretnének bemutatni – hanem inkább a versenyzők köré építenének a jövőben dokumentumfilmeket.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss