back to top
kedd, július 23, 2024

BRUTÁLIS baleset, szinte átszakította az épületet ez a Tesla

Dátum:

Megosztás:

A múlt héten az USA beli Columbus-ban történt brutális autóbalesetről készült új videófelvételek alapján csoda, hogy senki sem sérült meg súlyosan.

- Reklám -

A Tesla típusú jármű a hatóságok szerint körülbelül 70 km/h sebességgel áthajtott a piros lámpán, miközben gyalogosok, autók és buszok haladtak át a közeli High Streeten egy munkanapon ebédidőben.

- Reklám -

Az új felvételek azt is mutatják, hogy ha az autó nem ütközött volna egy acél tartóoszlopnak a Kongresszusi Központban, miután áthaladt egy üvegfalon (00:20-nál), akkor továbbhaladhatott volna a létesítmény belsejében, ami éppen több rendezvénynek, többek között egy junior röplabda-bajnokságnak adott otthont.

- Reklám -

A rendőrségi jelentésekből nem derül ki, hogy az „Autopilot”, a Tesla önvezető funkciója játszott-e bármilyen szerepet a balesetben – vagy hogy megkérdezték-e a sofőrt, hogy be volt-e kapcsolva akkor.

A sofőr elmondta a rendőrségnek, hogy az autó elvesztette a fékezési képességét, miközben a 315-ös úton haladt, és nem akart megállni, miután kilépett a belvárosból a Vine Streetre.

A videót a Greater Columbus Convention Authority-től szerezte meg a dispatch.com az Ohio Public Records Act (Ohioi Közhírközlési Törvény) kérés útján.