szombat, május 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
KezdőlapE-mobilityBRUTÁLIS baleset, szinte átszakította az épületet ez a Tesla

BRUTÁLIS baleset, szinte átszakította az épületet ez a Tesla

- Hirdetés -

A múlt héten az USA beli Columbus-ban történt brutális autóbalesetről készült új videófelvételek alapján csoda, hogy senki sem sérült meg súlyosan.

A Tesla típusú jármű a hatóságok szerint körülbelül 70 km/h sebességgel áthajtott a piros lámpán, miközben gyalogosok, autók és buszok haladtak át a közeli High Streeten egy munkanapon ebédidőben.

- Hirdetés -

Az új felvételek azt is mutatják, hogy ha az autó nem ütközött volna egy acél tartóoszlopnak a Kongresszusi Központban, miután áthaladt egy üvegfalon (00:20-nál), akkor továbbhaladhatott volna a létesítmény belsejében, ami éppen több rendezvénynek, többek között egy junior röplabda-bajnokságnak adott otthont.

- Hirdetés -

A rendőrségi jelentésekből nem derül ki, hogy az “Autopilot”, a Tesla önvezető funkciója játszott-e bármilyen szerepet a balesetben – vagy hogy megkérdezték-e a sofőrt, hogy be volt-e kapcsolva akkor.

A sofőr elmondta a rendőrségnek, hogy az autó elvesztette a fékezési képességét, miközben a 315-ös úton haladt, és nem akart megállni, miután kilépett a belvárosból a Vine Streetre.

A videót a Greater Columbus Convention Authority-től szerezte meg a dispatch.com az Ohio Public Records Act (Ohioi Közhírközlési Törvény) kérés útján.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss