péntek, június 9, 2023

Nagyszerűen mutatkozott be az egyetlen női versenyző

Dátum:

Megosztás:

Lindsay Brewer a fantasztikus 8. helyezést érte el a Road to Indy ranglétra középső lépcsőfokának számító Indy Pro 2000 szériában.

- Advertisement -

Brewer a 15. helyről rajtolhatott, és ügyesen kerülte ki a rajtnál történt baleseteket, amelynek következtében a 8. helyen találta magát, és ezt meg is tudta tartani a végéig.

- Advertisement -

Az Indy Pro 2000 debütáló versenyhétvége az Indianapolis Motor Speedwayen letudva! Tudva, hogy mennyire versenyképes ez a sorozat, reméltük, hogy a legjobb tízbe kerülünk, és az 1. futamban P8-ra értünk haza!” – írta Brewer instagramon.

Alig várom, hogy mit érhetünk el idén még több kemény munkával. Köszönöm a csapatomnak és a szponzoraimnak!

A fiatal versenyzőhölgy célja természetesen az, hogy először az Indy Lights sorozatba, majd utána az IndyCar-ban kössön ki.

Brewer-nek ez volt az első versenye az Indy Po 2000 autóval, bár az utóbbi hetekben többször is tesztelte azt.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy melyik versenyen indul legközelebb az Exlcusive Autosport versenyzője, de annyi biztos, hogy pozitív érzésekkel várhatja a következő fordulót.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.