hétfő, június 27, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapIndyCarEgy lépésre az IndyCartól a csodaszép versenyzőhölgy

Egy lépésre az IndyCartól a csodaszép versenyzőhölgy

- Hirdetés -

Lindsay Marie Brewer 2022-ben az IndyCar egyik legnépszerűbb nevelőszériájában, az Indy Pro 2000-ben fog versenyezni.

Lindsay Brewer, a 24 éves autóversenyző és tartalomkészítő, akinek több mint hárommillió követője van a közösségi médiában.

- Hirdetés -

Korábban már írtunk róla, hogy Brewer egyik legnagyobb álma, hogy eljusson az IndyCar-ba.

Nos a fiatal sofőr 2022-ben abban az Indy Pro 2000 sorozatban fog versenyezni, ami az IndyCar tehetséggondozó programjának, a Road to Indy-nek az egyik legfontosabb állomása.

- Hirdetés -

Brewer a Mastermine és az EVO szponzorait viseli majd, és az Exclusive Autosport csapatában fogja megmérettetni magát, a 93-as rajtszámú autóban.

Tavaly nyár óta tesztelek az Indy Pro-ban, és nagyon izgatott vagyok, hogy végre rajthoz állhatok, és végigjárhatom a Road to Indy-t” – mondta Brewer közleményében.

Nagyon keményen dolgoztam az edzőteremben a fitneszprogramommal, és ugyanilyen elkötelezetten igyekszem minél többet tanulni a versenypályán ebben a szezonban.

A 2021-es Indy 500-as verseny 33 indulója közül 20-an a ‘Road to Indy’ program végzősei, és a hölgyversenyző elkötelezett a továbblépések mellett, hogy csiszolja a versenyzői tudását.

A 2022-es Indy Pro 2000-es versenynaptára az épített és utcai pályák, valamint oválok keverékét tartalmazza majd. A szezon első futamát április 30-án és május 1-jén a Barber Motorsport Parkban rendezik majd meg.

Brewer egy 16 futamból álló szezont fog teljesíteni, amely 2022. szeptember 4-ig tart, és a Portland International Raceway-en lesz az utolsó állomása.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss