back to top
vasárnap, június 23, 2024

Wallace bocsánatért esedezik, Stewart ironizál – Hírmorzsák

Dátum:

Megosztás:

Bubba Wallace elnézést kért azokért a tetteiért, amiket a hétvégi Las Vegas Motor Speedwayen rendezett versenyen követett el.

  • Wallace bocsánatkérését leginkább Christopher Bellnek címezte, Kyle Larsont csak érintőlegesen említette meg. „A viselkedésem nem felel meg a 23XI Racing és partnereink által vallott alapvető értékeknek, akik döntő szerepet játszottak abban, hogy hihetetlen utam e nagyszerű sportág csúcsára vezetett” – áll Wallace közleményében. „Szeretnék bocsánatot kérni a NASCAR-tól és a szurkolóktól, valamint Christopher Bell-től, a Joe Gibbs Racingtől és a Toyotától, amiért olyan helyzetbe hoztam őket a rájátszásban, amit nem érdemelnek meg.
- Reklám -

  • A Stewart-Haas Racing két hét alatt két nagy büntetést kapott a NASCAR-tól, és most egy újabb ironikus tweet került ki twitterre róluk. „A Larson/Wallace incidens további felülvizsgálata után a NASCAR űgy döntött, hogy Rodney Childers 100 000 dolláros büntetést kap, míg Kevin Harvick születésnapját nem tartathatja meg. Jelentkezünk ha valami friss hírrel szolgálhatunk” – írta twitteren egy vicces kedvű rajongó. A múlt héten kiakadó Tony Stewart egyből reagált: „Egy pillanatra tényleg azt hittem, hogy ez igaz!
- Reklám -

  • A legfrissebb pletykák szerint Ty Dillon érkezhet a Spire Motorsports csapatához, hogy a NASCAR Cup Series 2023-as szezonjában a 77-es rajtszámú autót vezesse a NASCAR Cup Seriesben.
  • Kevin Harvick a NASCAR Cup Series legendás versenyzője. De a 10 éves fia, Keelan Harvick már most a saját versenyzői örökségét kovácsolja. Vasárnap Keelan Harvick – egyetlen amerikaiként – az X30 Mini osztályban versenyzett az IAME World Finals nevű rangos gokartversenyen, amelyet Le Mans-ban rendeztek, és végül a kiemelkedően jó 5. helyet szerezte meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Keelan Harvick (@keelanharvick) által megosztott bejegyzés