vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARVolt esemény bőven, NASCAR All-Star összefoglaló

Volt esemény bőven, NASCAR All-Star összefoglaló

- Hirdetés -

Fordulatokban gazdag versenyeket hozott a Texas Motor Speedwayen rendezett NASCAR All-Star hétvége.

A számtalan defekt miatt bekövetkezett sárga zászlós periódusok mellett, egy óriási ütközést is láthattunk az All-Star versenyen. Többek között Kyle Larson, Denny Hamlin, Kyle Busch, Ricky Stenhouse Jr. és Bubba Wallace is megküzdött az abroncsokkal, míg Christopher Bell és Erik Jones a négyes kanyar kijáratán veszítették el uralmukat az autójuk felett önhibájukból.

- Hirdetés -

A pitcsapatok versenyét és az ezzel járó 100 000 dollárt Joey Logano szerelői nyerték. A futamon végül a védőhálóval küzdő Ryan Blaney diadalmaskodott, így ő vihette haza az 1 millió dollárt.

A kvalifikáció is tartogatott izgalmakat

- Hirdetés -

A döntő 20 meghívott indulója mellett, további 4 versenyzőnek lehetősége adódott az Open elnevezésű futamon kvalifikálnia magát a főeseményre. A három szakasz győztese, illetve a közönség kedvence egészíthette ki a meglévő névsort.

Ricky Stenhouse Jr., Chris Buescher és Daniel Suárez a zöld-fehér kockásnak, Erik Jones pedig a nagyérdeműnek köszönhetően indulhattak a főfutamon.

Akadtak azonban itt is kiesők, Landon Cassill a négyes kanyarban törte össze autóját, majd Tyler Reddick ugyanitt csúszott meg, akiben sajnálatos módon belement Harrison Burton is.

 

- Advertisement -

Friss